Life

 
 
 
Brööööööl.
 
Satt på jobby idag och såg plötsligt på min (privata) mobil att någon snubbe svarat på en kommentar jag gjort för en vecka sedan på Reklameras hemsida angående en objektifierande, sexistisk reklam som var utfläkt över hela tunnelbanan. Snubben i fråga (anonym förstås med ett fejkkonto dedikerat till att driva med feminister) fjantade sig med många i kommentarerna och larvade sig förstås också med min kommentar. 
 
Ville inte gå i fällan och bli provocerad, så jag skrev bara att jag inte hade tid för hans irrelevanta trams och att jag tänkte återgå till jobbet. Till detta svarade han självbelåtet att han minsann hade tid att sitta och glo på Facebook under arbetstid och fortfarande tjäna pengar eftersom han är man, medan stackars lilla kvinnojag måste återgå till mitt stackars slitiga kvinnoliv.
 
 
 
 
 
 
 
.......
 
UGHHHH
 
 
UGHHGHFHHFHFHFHHHHHHÖÖÖÖÖÖÖÖ
 
 
SPYYYYYYYYYY
 
 
JAAA jag vet att det var ett troll och att han ba ville provocera fram reaktioner pga nån sorts sjuk njutning, men come on, sug på en herpessmittad dolme va. Vad är det för jäkla liv att skapa ett fejkkonto och sedan sitta bakom en skärm och tönta runt bland folk som verkligen kämpar hårt i en samhällsfråga (objektifieringen av kvinnokroppen i det offentliga rummet) - känner en sig på riktigt stolt och duktig då? Liksom, I did good today, jag drev med en massa folk på nätet och fick dem att hata mig. Yay. Good for you isåfall. Sad af men ok.
 
 
 
 
Och jajaja, jag vet att det är standard att råka ut för dryga troll när en engagerar sig i en samhällsfråga och skriver/kommenterar mycket på nätet (det här var inte direkt första gången någon svarade något kefft i en vidrig, översittaraktig ton), men goddamnit det tar mycket energi av en. Som att det inte räcker med att en redan är arg och trött på allt skit en ska behöva utsättas för i det här samhället i egenskap av kvinna, sen måste en liksom battla trollen vid sidan av det också. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!
 
Var bara tvungen att bröla av mig lite. Sen äre tillbaka ut i kampen som gäller. Aldrig att de asen får vinna.
 
Pusshej
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: