Höstlovsbloggy

 
 
 
Todelihoo!

Det är höstlov på skolan och jag och några andra stackare (elevhälsan + admin) kommer att tillbringa tre dagar där medan alla lärare och elever är lediga. Det är i och för sig inte så farligt, vi sitter och socialiserar i personalrummet, dricker kaffe och käkar lunch, läser, lyssnar på musik. Chilljobbar.
 
Jag som har ganska mycket att dokumentera (ehm typ allt mitt jobb sedan jag började på skolan....) har här den perfekta chansen att ta igen det, plus att jag kan planera inför sexualkunskapslektionerna som jag ska ha med åttorna efter lovet. Får passa på nu när jag inte har några möten inbokade och en massa elever som kikar in på mitt kontor, även om det känns tomt nu när de inte är här :-) 
 
 
Fast lite segt är det ju i längden...
 
 
 
Är även ganska trött och mojsig eftersom det blev utgång under lördagen och på grund av att jag är gammal (24!) nu blir jag ju bakis i två dagar och får därmed känna av konsekvenserna av mitt krökande på måndagen. Kul var det dock. Jag och bae som annars brukar ta det så lugnt på helgerna som de pensionärer vi är i sinnet hade plötsligt en massa program och var alldeles matta när söndagskvällen kom. 
 
Först bjöd vi över mina föräldrar på middag under lördagskvällen och redan där hade vi outdone ourselves i och med att vi handlat för ca 700 spänn och slängt fram käk i mängder. När mina föräldrar rullat hem avlöstes de av några vänner som kom hit för att dricka vin och spela ett brädspel jag fick i födelsedagspresent: Hufvudstaden. Basically är alla spelare någon känd ~Stockholmsprofil~ och så går vi runt på banan och vinner gator allteftersom en svarar rätt på frågor om Stockholm. Jag och Monica Zetterlund tog nästan hela Söder!
 
Sedan åkte vi till, ja, Söder och drack öllll. När stället stängde hoppade vi in i en taxi som tog oss till en svartklubb vid Globen där vi sedan dansade och drack ännu mer öl under resten av kvällen. Klockan ställdes ju också tillbaka en timme vilket innebar att vi fick en timme extra på krogen, något som förmodligen bidrog till att jag och bae somnade i taxin hem (...) och sedan satt och åt varma mackor blandat med dajmtårta (........) mitt i natten för att nyktra till. Men lyckad kväll!
 
 
 
Rekommenderar spelet också för alla som gillar brädspel och Stockholm.
 
 
Sedan var det söndag och jag och bae sov till kl ett lol. Ändå lyckades vi ta oss iväg till baes fotbollsmatch senare på eftermiddagen och jag är än mer imponerad av att han faktiskt lyckades spela - själv stod jag bara på sidan och hejade och frös. Efter matchen, som även var säsongens sista, åkte vi hem, klämde ett avsnitt Black Mirror (kolla nya säsongen på Netflix!) och drog tillbaka till stan för att äta med hela laget på Texas Longhorn i Hornstull.
 
Det var trevligt sällskap och väldigt god mat, men sedan tog det stopp och energiförrådet var förbrukat. Vi åkte hem, kollade mer Black Mirror och somnade någon gång mitt i natten pga vår skeva dygnsrytm. Och det är därmed anledningen till att en är så trött och seg idag, helgen har helt enkelt varit fullspäckad med aktiviteter och det är två gamlingar som vi inte vana vid. Ändå - ack så roligt det var! Behövde nog få röva ur vagnen och göra lite grejer.
 
 
Sedan fick jag det här brevet från gamla goa RFSU när jag kom hem.
Så glad att jag är medlem (inne på fjärde året nu tror jag) och kan hjälpa till rent ekonomiskt,
samtidigt som jag är skolinformatör och själv får vara med och göra mer praktiska saker.
  
 
Såååå. Jag är glad, trots att jag är bajstrött och det är måndag. Nu ska jag laga lasagne och sen ska jag och bae klämma resten av Black Mirror (jaaa jag vet att jag tjatar men it's soo good).
 
 
Pusshej
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: