Flytten är klar: vi har blivit sambos!

 
 
Todelihoo!
 
Sitter i min och baes ekande tomma lägenhet och skriver ett litet inlägg med vår enda möbel - en kvarlämnad byrå från de föregående hyresgästerna - som skrivbord för datorn. Igår slängde jag och bae ner allt vårt pick och pack i påsar, ryggsäckar och lådor och åkte några rundor till vårt nya hem i Fruängen och lämnade av allting, för att sedan avsluta hela ståhejet med en tur på Rusta som slutade med att vi köpte allmänt pyssel för närmare 3000 spänn. Men sen var vi klara för dagen och kunde äta vår efterlängtade flyttpizza + dricka vin ur Muminmuggar.
 
Vår säng kommer dock först på onsdag och därmed hade vi planerat att sova i våra föräldrahem fram tills dess, men eftersom vi nu äntligen släpat hit alla våra saker bestämde vi oss för att bo i lägenheten ändå och sova på luftmadrasser på golvet tills den efterlängtade sängen levereras. Det blev med andra ord en ganska spännande upplevelse igår kväll, när vi låg här i den tomma lägenheten på våra gnisslande luftmadrasser och försökte anpassa oss till det nya livet som Fruängsbor. Även om det känns i hela kroppen att vi burit, lastat, släpat och kånkat på grejer så är det ändå värt vetskapen att vi äntligen har ett hem bara för oss.
 
 
Skål!
 
 
Nu ska vi bara se till att fixa bokhyllor, soffa, soffbord och lite annat smått och gott som kan vara bra att ha i en lägenhet för två. Jag slits lite mellan att vilja köpa roliga vintagemöbler i olika färger eller "normala" vita möbler från IKEA, men either way kommer det största bekymret vara hur vi ska frakta hem möblerna till lägenheten då vi inte har någon bil. "Vi tar det på tuben ba", säger bae optimistiskt. Det kanske är så det får bli.
 
Nu ska vi laga lite hemlagade köttbullar och potatismos i vårt första egna kök :-)
 
Kramis
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: