--->NY BLOGG!<---

 
 
 
Hej!
 
Som en del av er kanske har märkt har min blogg varit nerstängd under ett par dagar (eller rättare sagt, lösenordsskyddad). Orsaken är att jag varit tvungen att ta en liten break och helt enkelt fundera på vad jag vill göra med min blogg: vill jag fortsätta trots att motivationen stundtals sviktar eller vill jag lägga ner helt? Liknande tankar har funnits många gånger, men nu var jag verkligen tvungen att bestämma mig.
 
Resultatet blev att jag bestämde mig för att köpa en alldeles egen domän och skapa en egen hemsida. Min nya blogg heter numera Liberfine.se och det är där jag kommer att blogga i framtiden. Jag har skrivit lite mer utförligt om mina tankar där, men kort och gott kan sägas att jag helt enkelt känner mig färdig med den här bloggen som jag trots allt haft i hela fem år (!). 

Jag kommer dock att lämna den här bloggen öppen för den som känner sig nostalgisk och kanske vill komma in och läsa några gamla inlägg. Den har ett alldeles för stort sentimentalt värde för att jag ska kunna ta bort den och dessutom kommer jag nog själv vilja gå in här och gå igenom gamla inlägg ibland. Alla nya uppdateringar kommer emellertid ske på Liberfine från och med nu.
 
Om en inte vill följa mig bloggmässigt kan en kika in min instagram eller twitter för att kolla vad jag har för mig.
 
Stort tack till alla som följt mig under den här tiden. Nu är det dags för något nytt.
 
 
 
 
 
 
 
Pusshej
 
 
 
 

Kommentera här: