Rullar vidare

 
 
Todelihooooo.
 
Nu händere grejen i livspusslet igen. Kan börja med att säga att mitt jobb på asylboendet där jag jobbat sedan februari tog slut igår, hade bara ett vik på 3 månader och antog ej budet om förlängd tjänst i höst. Har varit mucho intressant och har stött på massa situationer som jag aldrig varit i tidigare, men känner att det är dags att rulla vidare i livet och prova på nya grejer nu (och förresten - han äckelförmyndaren som limmade på mig för ett tag sedan på jobbet är anmäld till överförmyndarnämnden, woop).
 
Den 23 maj börjar jag mitt nya jobb på det skyddade kvinnoboendet vilket känns totes bra, jag är redo för nya utmaningar även om jag fattar att det kommer bli tufft också. Fortfarande ingen clue om vad jag kommer att göra i höst, men är ej speciellt orolig eftersom jag vet att det kommer lösa sig på något sätt i slutändan. Det ultimata vore om jag rodde hem skolkuratorsjobbet som jag var på intervju för idag (!!!), men jag vågar ej få alltför höga förhoppningar eftersom de brukar tycka att en är för ung i slutändan... MEN. Jag crossar ma fingers.
 
 
mvh evig tidspessimist
 
 
Blabliblo. Är så trött att jag håller på att somna sittande (kunde ej sova inatt pga nervös inför intervjun förstås), men ska klippa mig snart så kan inte ba däcka. The risigt hår must go.
 
PUSSHEJ
 
 
 
 

Kommentera här: