På livmoderfronten intet nytt

 
 
Yuhuuuu.
 
Tänkte göra en liten uppdatering på livmodersfronten, med tanke på vad jag skrev om i det senaste inlägget. Har nu käkat p-piller i lite mer än en vecka och även om jag knappast tror att en kan känna av biverkningar så snabbt (?) så känner jag hur som helst inget speciellt. Ser mest fram emot att inte dö av menssmärtor om tre veckor, aw yiiiiis.
 
 
oh livmoder, u cray
 
 
Sen skrev jag ju att jag skulle gå på ett "riktigt" gynekologbesök för att kolla att allting var OK inne i livsmaskineriet (istället för att ba nöja mig med den tidigare barnmorskans hurtiga ord om att smärtorna går över om jag ba trycker i mig sextiofemtusen värktabletter och typ rider för att stimulera musklerna runt livmodern), så igår var jag på en privatmottagning för att check shit up. 
 
Fick once again en ganska barsk och straightforward gynekolog, men hon kändes i alla fall bättre än den förra och tog mig på allvar. Gjorde en ultraljudsundersökning och såg insidan av min livmoder på en skärm, var ganska trippy. Hur en kan urskilja något i det svartvita suddet förstår jag icke, men gynekologen förklarade i alla fall att allting såg bra ut, inga cystor eller liknande syntes. Den vänstra äggstocken var svår att se, men så brukar det tydligen vara.
 
Även om det ej syntes något mystiskt på ultraljudet så sa ändå gynekologen att hon skulle skicka en remiss till en mer avancerad klinik så att jag kunde kolla upp allt med 100% säkerhet. Hon förvarnade också för att det kunde hända att den kliniken bollar mig tillbaka till henne, men om de nu bestämmer sig för att undersöka mig så ska jag få en kallelse. Som sagt så kändes det i alla fall bra att bli tagen på allvar och att hon inte ba jaja det är säkert inget, hejdå nu. Kände mig lite lättare till sinnes när jag gick därifrån.
 
 
sen har det randomly blivit sommar, yay
 
 
Annars är stuff bra. Har min sista dag på jobbet (asylboendet) imorgon vilket känns ganska skönt ändå, har varit tre intensiva månader och även om jag fått mucho viktig kunskap av att jobba där så känner jag att det är dags att rulla vidare i livet nu. Nästa måndag åker jag till Israel en vecka och sedan börjar mitt nya jobb på det skyddade kvinnoboendet direkt, woop.
 
Ha det bra!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: