Tillbaka från veckans radioskugga

 
 
Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev och jag ber om ursäkt, även om jag har en viss anledning... Har husvaktat mina föräldrars lägenhet på Odenplan hela den här veckan medan de varit bortresta, vilket naturligtvis varit sweet - i alla fall ända tills det visade sig att vi ska byta Internetabbonemang och att det inte kommer finnas något wifi i lägenheten på ett tag. Surfade på min mobils 3G tills jag använt upp allt och så vare med det, hrm.
 
Med andra ord har jag inte haft något Internet och när jag kommit hem från jobbet om kvällarna har jag ändå ba tagit en varm dusch och myst ner mig i sängen med Sex and the city och skjutit upp bloggandet. Såhär i retrospective känns det lite harvigt för jag har ju faktiskt saknat bloggy och det känns inte bra att låta det gå för lång tid mellan, AHU!
 
 
 jag när jag inser att jag ej bloggat sedan nån gång i februari :c
 
 
Annars kan jag ba meddela att jag gillar jag mitt jobb. Stundtals är det långa pass, stress och mycket att göra, men sedan kommer också lugna eftermiddagar när en får tid att ba hänga med ungdomarna och sitta och snacka, kanske spela något spel, gå och handla och liksom umgås utöver det formella. En person har börjat lära mig några standardfraser på arabiska och även om mitt uttal är horribelt är det kul att få tal del av någon annans språk och lära sig något nytt.
 
Sen ska jag ju ha tre skolpass på Vasa Real på fredag och det ser jag också mycket fram emot, ska träffa en fellow RFSU-informatör imorgon och gå igenom lite material över lunch och snacka olika övningar och metoder så att en känner sig extra redo inför passen. Har lärt känna en hel del nya personer sedan jag började jobba för lokalföreningen här i Stockholm och det känns jättekul, gött att hänga med likasinnade så att säga.
 
Nu hoppas jag wifi:et funkar hemma imorgon (är hos bae at the moment) så att jag kan skriva om veckan som kommer också. 
 
Pusshej!
 
 
 

Kommentera här: