Sista mars

 
 
Todelihoo. 
 
Ska skriva ett inlägg medan jag fortfarande har tålamodet kvar, har anslutit min stenålderslaptop till mobilens nät eftersom det inte finns något wifi här och allting går ungefär lika snabbt som en bilkö i rusningstid. Här kommer en snabb statusuppdatering i stigande pepp-ordning, börjar med det som känns sämst och avslutar med det som känns bäst, wuuuu.
 
 
1. Jag har sån jävla mensvärk. Ja, alla måste veta detta. En oerhört irriterande smärta har lagt sig till rätta runt livmodern med omnejd och jag för ett tyst krig mot henne just nu. Med jämna mellanrum kommer luriga kramper som strålar ut i benen och jag vill ba lägga mig på golvet och rulla omkring. Ett sånt ståhej det ska vara!
 
 
ge mig mat
 
 
2. Säsong 5 av GIRLS blir bara bättre och bättre (sluta läs här om du ej vill ha SPOILERS). Tycker alla karaktärerna har spännande storys och stuff som de tampas med i sina liv och dessutom är soundtracket amazee. Gillar Shoshannas äventyr i Japan, Hannahs funderingar kring sin nya pojkvän, Jessa och Adams hemliga relation (Adam Driver som spelar, heh, Adam är dessutom brutalsnygg, dör) och Marnies kris kring sitt skumma äktenskap. LÖÖÖÖV.
 
 
:-))
 
 
3. Jag har sökt några stycken skolkuratorstjänster till hösten och håller tummarna för det bästa. De kanske väljer någon som har mer arbetslivserfarenhet men jag känner i alla fall att jag vill försöka, det är ju trots allt vad jag helst vill jobba med. Om det ej går vägen har jag ett par andra projekt på gång till hösten just in case (men håller tummarna once again!).
 
 
4. Imorgon ska jag på introduktion på det skyddande kvinnoboendet som jag planerat att jobba på under sommaren. Är lite nervös men mest nyfiken på hur det kommer bli (och vad de kommer säga till mig). En kollega på mitt nuvarande jobb sa att hen jobbat på skyddat kvinnoboende förut men slutat eftersom hen inte stod ut med den psykiska påfrestningen, medan en annan kollega som också jobbat på ett annat kvinnoboende sa att det var oerhört givande och att hen fortfarande återvänder dit ibland för att hoppa in som extravikarie. Hmm! Vi får väl se imorrn, vibbarna jag fick när jag var där på intervju tidigare var i alla fall positiva.
 
 
5. Idag flyttar jag till den där lägenheten här i Vasastan som jag skrev om tidigare, hurra! Pappa ska hjälpa mig med mina väskor n stuff när han kommer hem från jobbet och så pyser vi iväg. Känns lite trippy men samtidigt roligt, har ju haft en ganska flytande boendesituation under den närmaste tiden (lägenheten i Uppsala, lägenheten här på Odenplan, stundtals hemma hos bae...) och nu blir det i alla fall ganska tydligt att HÄR ska jag bo och här ska jag betala hyra (och kommer finally ha wifi igen och kunna blogga mer höhö). 
 
 
wiooo
 
 
På tal om det så borde jag gå och packa ihop det sista nu, har skjutit upp det lite idag eftersom jag brände allt mitt krut på att skriva CV...
 
Ha det bra!
 
 
 
 
 

Kommentera här: