Dags för adressändring igen rå?

 
 
Todelihoo!
 
Idag var det dags för mig att åka iväg och kika på en lägenhet som jag varit nyfiken på under ett bra tag. Hela processen började egentligen i januari i år när jag av en slump såg att en person på FB letade efter en hyresgäst till sin lägenhet i Vasastan och jag beslöt mig för att skriva och hoppas på det bästa. Vi fick kontakt men det hela lades på is ett tag av olika anledningar - tills personen skrev till mig ett tag senare och berättade att lägenheten var aktuell igen.
 
Sedan dess har vi chattat och diskuterat en eventuell inflytt, och idag var det alltså dags att ses och faktiskt kolla in lägenheten och snacka IRL. Jag upplevde det som att vi klickade väldigt bra och det verkade vara ömsesidigt eftersom vi enades om att det vore väldigt roligt om jag flyttade in! Jag diskuterade vidare med mina föräldrar senare och efter en eftermiddags betänketid bestämde jag mig för att slutgiltigt tacka ja. 
 
Därmed blir det dags för en flytt igen och det känns verkligen jättebra. Nu när jag jobbar heltid här i Stockholm samt är ute på ganska många RFSU-uppdrag känns det skönt att ha ett "eget" ställe att bo på och kunna stänga dörren om sig när man behöver lite ensamtid. Det känns också som att jag tagit ytterligare ett steg in i ett annat liv (det liv som kommer nu efter studenttiden) och som jag skrivit tidigare är jag väldigt förväntansfull inför hur det kommer bli.
 
 
Blev genast fäst vid att det var så ljust och luftigt där!
 
 
Inflytt sker i början av april. Eftersom lägenheten redan är möblerad behöver jag technically inte ta några grejer dit förutom lite personliga ägodelar och så kläder förstås, men annars är det pretty much bara att gå dit och... flytta in. Squea!

Nu måste jag sova. Jöbb 7.30 imorgon, hurra.
 
Pussen

Kommentera här: