Ode till min bebb

 
 
Todelihoooo.
 
Så igår firade jag och bae 2 år tillsammans, eftersom vi blev ~officiella~ den 11 juli 2014. Rather mysko hur tiden flyger iväg, det känns som att jag känt honom hela mitt liv samtidigt som att jag känner mig alldeles tokigt nykär och får fjärilar i magen bara av att tänka på honom. Låter klyschigt af men ibland måste en bara få skriva lite löv stuff.
 
As some of you might remember hade jag och bae en sorts paus i slutet av förra sommaren, vilken mostly handlade om att jag var osäker på vad jag ville och i stundens hetta kände att rätt beslut var att göra slut. Turns out att det inte alls var det jag behövde och att jag kände mig ca en triljard gånger ledsnare efteråt och ba um wtf har jag gjort. Lyckligtvis fann vi vägen tillbaks till varandra (omfg klyschorna kan ej hejdas) och nu har jag aldrig varit mer säker på att det är honom jag vill vara med forevaaa.
 
 
/insert random bild jag tog ute på Fjäderholmarna förra veckan
 
 
Aldrig har jag väl träffat en pöjk jag känner en så fet connection med, nog för att jag varit kär förut men det här är liksom all the way down to the core. Jag kan vara mig själv till hundra procent, med allt vad det innebär, och det är så skönt. Han vet hur jag fungerar och vice versa, och om det blir något knas så kan vi lösa det smoothly. Han är fin på många sätt och vis och bäst av allt är att han får mig att skratta så tossigt mycket. Jag är glad när jag är med honom, och jag blir glad när jag tänker på honom.
 
Och nu kommer han hit om ett litet tag, tjo! Ska krama honom som ett as och kolla på OC. Maybe do some banging aswell.
 
Kramhej
 
 

Kommentera här: