The end of an era?

 
 
Myuu.
 
För de som sett Sagan om ringen kommer här en lagom dramatisk liknelse vid alvstaden Rivendell och min blogg; den håller på att vissna och gå under och alla befolkare lämnar den i långsam takt. Okej nu såg det till och med ännu mer melodramatiskt ut i text än vad jag tänkt mig i huvudet...
 
 
*nynnar soundtracket till lotr*
 
 
Men det är ändå sant på något vis. Min motivation att blogga har droppat stadigt under hösten och ett tydligt tecken på att jag inte hade mycket pepp kvar var väl när blogg.se meddelade att de inte skuller erbjuda domäner längre varpå jag valde att let go of mitt gamla bloggnamn Liberfine.se, som jag ändå använt ganska länge och som jag tyckte var en ganska clever wordplay på libertine och mitt smeknamn. Men... jag hade inte the heart and soul att fortsätta lika ambitiöst med bloggy längre. 
 
Kan vara temporärt, jag menar det har ju hänt flera gånger förut (speciellt under sommaren) att jag slutat skriva för längre perioder och ständigt haft dåligt samvete över att jag låter bloggy förfalla, men nu har svackan pågått ganska länge. Som jag antytt förut hänger det högst antagligen samman med att jag är på väg in i en ny del av mitt liv och bloggy har varit sammankopplad med min pluggtid (började blogga 2011 när jag ba läste strökurser på uppsala uni, sen blev det ju socionomprogrammet ett år senare). I takt med att pluggtiden tar slut, har också känslan för att skriva om den tiden (som mostly gått ut på krök & random loverboys haha) försvunnit, logiskt men samtidigt kind of sorgligt.
 
Jag vill inte sluta blogga helt, men jag funderar på att börja om med ett annat bloggnamn eller liknande. Många av de stora (feminist)bloggare jag följt under en längre tid har under någon period stängt ner sin blogg och börjat om eller helt slutat och bara hållit sig till instagram/twitter så det är väl inte så konstigt att man kommer till en punkt där man måste fundera över om man pallar behålla bloggy, men det känns ändå lite trist att vara vid den punkten nu. 
 
Vill skriva om det framtida yrket som (snart) färdigutbildad socionom samt feminist- och genusrelaterade frågor, men frågan är då om jag ska göra det i en helt ny blogg och lämna den här som den är, som en reminder av alla roliga år som student och all skit man hittade på. Måste fundera.
 
 
 
 
I övrigt kan jag meddela att jag är inne på min absolut sista skolvecka nu. Skriver hemtenta för fullt (ska in imorgon bitti) till missbrukskursen, sen äre filmseminarium och uppsatspresentation på genuskursen onsdag + fredag. Sen äre sluuuuuut. Knas.
 
Farväl~
 
 

Kommentarer:

1 Ellen:

Bara du fortsätter skriva i någon form <3

Svar: Aw! Tack! <3
Fine ♀

Kommentera här: