Sista kurserna: check!

 
 
Yodelihououu
 
Måste ba dela med mig av lite glädjande news. Den här veckan har jag fått besked om resultatet på mina sista kurser på socionomprogrammet, dvs genus i socialt arbete och socialt arbete med alkohol och droger (hur många gånger har jag skrivit namnet på de där förbannade kurserna nu? lyckligtvis blir det här nog sista gången) och en fet sten har lättat från mina axlar.
 
Resultatet till genuskursen fick jag när jag satt på tunnelbanan hem från signerandet av mitt jobbkontrakt så det blev lite dubbel glädje där, ty efter mycket harvande och ändrande av frågeställningar och major breakdowns visade det sig att jag trots allt klarat kursjäveln. Bävade när jag loggade in på minastudier-sidan för att kolla betyget, var skiträdd för att behöva göra om allt.... MEN ICKE! Min spretiga uppsats (där diskussionsdelen typ blev längre än hela resten av uppsatsen? spårade ur i mina funderingar) höll måttet och nu är den kursen undan och klar.
 
Sen igår informerade boo mig om att resultatet för missbrukskursen låg uppe och med likadan nervositet kollade jag resultatet där. Hade scorat en... hrm.... ganska låg poäng.... pga pluggade inget till den hemtentan (mostly because jag brände allt krut på genusuppsatsen + hade 0 pluggmotivation mot slutet), så mailade kursansvarig för säkerhets skull och frågade om jag var godkänd och det var jag! YAAAAS! Harvet är officiellt över. Nu måste jag bara vänta på att resultatet registreras så jag kan anmäla dem till studievägledaren vid Uppsala universitet så jag får min socionomexamen. Känns fett.
 
 
 
Examensceremoni i universitetsaulan imorrn, tänker mig att det kommer gå till ungefär såhär.
Ellerrrrrrr
 
 
 
 
tjohej
 
 
 
 
 

Kommentera här: