Framtidsfunderingar

 
 
Todeliii.
 
Vaknade imorse och insåg att jag mår som jag förtjänar. Igår var jag på Norrlands 04-släpp med some friends som en liten celebration efter examen, så naturally är jag bakis som en liten korv. Sen för att jag göra situationen ännu harvigare är jag redigt förkyld eftersom jag varit det sedan innan och tro't eller ej så blir man inte frisk av att ränna omkring och kröka mitt i natten. Och som bonus, en sista liten mysgrej bara för att sätta ett litet cherry on top, så fick jag mens imorse och har nu samma irriterande smärtor i livmodern, ryggen, benen etc som vanligt. Med andra ord: FINA TIDER. Min kropp går sönder.
 
 
exakt så
 
 
Så nu sitter jag här i en mystiskt möblerad lägenhet eftersom hela skiten ska målas om på måndag och ba håhåjaja. Är alltså färdigexaminerad nu och livet går in i en ny era. Känns skitskönt för att vara ärlig, är klar med plugglivet och vill se nya saker. Har börjat höra ~the call of att åka ut och resa~ igen och sitter och kollar på flighter once more, snackat med lite polare som uttryckt liknande önskningar och känner ba I wanna goooooo. Jobba under våren och sen ba goooooo. Jag vet att jag tjatar konstant om detta, men jag måste verkligen. Det riktigt kliar i kroppen av längtan.
Från examensceremonin.
 
 
Nu ska jag släpa mig upp och fixa käk. Sen blir det till att kolla på film resten av dagen, har laddat ner en hel arsenal.
 
Todelihoooo-
 
 

Kommentera här: