2016 so far

 
 
Muööööuuu.
 
Nu är det winds of change going on again. Är i Stockholm igen efter jul- och nyårshelgen annorstädes och sitter som vanligt och harvar på min genusuppsats (hur många gånger har jag skrivit om det nu?). Även om den inte ser ut som total skit längre så spretar den åt alla möjliga håll och jag har ungefär en vecka på mig att sätta ihop'ren ordentligt eftersom vi presentera fanskapet på det sista seminariet. Då kan med andra ord alla mina kursare få ta del av misären, skoj.
 
 
*försöker applicera The Dude's livsåskådning*
 
 
 
Sen kan jag ju vidare berätta att det inte blir någon resa för mig i februari eftersom jag gått och blivit med jobb. Var på arbetsintervju idag på ett hem för ensamkommande ungdomar och det gick jättebra, kan börja så snart jag skickat in utdrag ur belastningsregistret. Är glad för den chansen, känns som en bra och viktigt jobb minst sagt. Jobbet är här i Estocolmo så en flytt börjar känns mer relevant än ever.
 
Annars har jag ju inte skrivit ett ord under 2016 och how weird is that, vad händer med bloggy ens </3 (vet folk förresten att den bytt tillbaks till sitt gamla namn...?). Nyårsafton var iallafall totes mysig, hade middag hemma hos mig precis som förra året och så åkte vi till Flogsta för att möta resten av gänget (också precis som förra året). Där vare fest som vanligt, blev erbjuden kokain inom de första tio minuterna men tackade vänligt men bestämt nej, kände inte riktigt att jag är en sån där... kokainperson? Är en liten tryggis at heart. Dessutom är jag mer för groggar lol.
 
På tolvslaget var vi ute och kollade på fyrverkerierna och jag pussade bae, det var nice. Kramade alla och kände fään vad fina vänner jag har, konstaterade med en killkompisr att vi känt varandra i 7 år (!) och jäklar vad mycket som hänt under den tiden. Var sentimental och ba brööööl mitt Uppsalaliv, så bra jag har haft det. Sen gick vi in och krökade lite mer och jag dansade i soffan och nån gång på natten vandrade jag och några andra hemåt. Fint firande.
 
 
Alla bros sen flera år tillbaka </3
 
 
Good times. Undrar vad som kommer hända under det här året. Brorsan ryckte in i finska armén den här veckan så honom kommer jag ej se på ett tag och vi ska sälja lägenheten i Uppsala så det blir väl ett ganska fett avslut på tiden i den staden. Jag planerar att jobba den här våren och så får vi se vad som händer under sommaren, förr eller senare reser jag iväg i alla fall.
 
Gott nytt år och pussen~
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Ellie:

"eftersom jag gått och blivit med jobb" Hahah :D
Grattis till jobbet också, ska inte bara skratta åt hur kul det lät ^^

Kommentera här: