Working girl

 
 
Yodelihoo i den sena kvällen.
 
Idag hade jag mitt 7-pass på jobbet vilket innebar att jag steg upp 6 imorse för att hinna i tid, något som i sig inte var några problem - åtminstone inte fram tills lunch. Där mot eftermiddagen blev jag allt mer sleepy och mot slutet var det svårt att fokusera överhuvudtaget. Ändå var det en bra dag, hade konferens med alla kollegor och gick igenom en massa relevanta grejer för vårt boende och lärde mig once again en triljard nya grejer genom allting som sades.
 
 
jag atm
 
 
Fick dock inte så mycket möjlighet att hänga med ungdomarna till följd av konferensen (endast det tveksamt trevliga uppdraget att väcka dem eftersom jag som sagt började kl 7 hehe), men under pauserna och strax innan jag slutade snackade vi desto mer och det kändes bra att kolla läget med dem och uppdatera sig åtminstone lite. Känns viktigt, speciellt eftersom de nu börjat ha koll på vem jag är och ofta tilltalar mig angående något ärende - eller ibland bara för att larva sig lite :-)
 
Mångas namn har börjat fastna nu, men ibland är det lite svårt att komma ihåg exakt vem som är vem och hurdan dennes levnadssituation + asylprocess ser ut, men jag kämpar på och bli mer comfy för varje arbetsdag som går. Kan ändå säga att jag trivs på jobbet, det känns som ett viktigt arbete och även om jag är lite lost emellanåt så har jag ändå samlat på mig en massa erfarenheter under den här veckan och känner att jag vill fortsätta. Jag vill hjälpa till så mycket jag kan - ett antagligen inte helt ovanligt synsätt för nyexaminerade socionomer, så att säga.
 
Samtidigt kollar jag "på skoj" lite sexologutbildningar runt om i landet för att söka till när jag nu känner mig redo att plugga igen. Själva masterprogrammet finns ju bara i Malmö, men läste att om en redan är yrkesverksam och läser ett antal högskolepoäng inom sexologi så kan en också arbete med det. Men förstås inte på samma sätt som om en var helt legitimerad sexolog....... 
 
Jag vet inte riktigt vad jag vill just nu. Kanske ska jag börja med att sova lite.
Pusshej
 
 
 

Kommentera här: