Tatuering nr 10

 
 
Todelihoo!
 
Först, en rolig liten parentes. Satt och ansökte om mitt examensbevis på Studentportalen tidigare, skulle klicka i vilka kurser jag färdigställt av allting jag någonsin pluggat på universitetet och lustigt nog kom "Fransk Språkfärdighet 1" upp. Blev rätt confused eftersom jag inte läst någon franska under min tid på universitetet - tills jag kom på att det där resultatet är från trean i gymnasiet då vi läste franska på universitetsnivå som en del av vårt språkprogram. Har inte sett det resultatet sedan studenten så blev lite nostalgisk och ba aw, det där är ju 100 år sen.
 
 
Ah the joy av att kämpa på franska steg 7
 

Men! Igår var det som bekant dags för mig att tatuera mig igen. Vill fylla ut min vänsterarm med massa tjusigt stuff, men hade fortfarande plats för något stort på insidan av underarmen så beslöt mig för att göra ett fett kvinnoansikte där i old school-stil. Min tatuerare skissade upp en tjusig bild och sedan började processen. 5 timmar i sträck låg jag under kniven, gjorde ondare än någonsin pga så tunn hud på undersidan av armen och uppemot armhålan. Kan ju säga att min lilla hårbuske där var det minsta jag oroade mig för när jag låg där och såg blodet flyta lol.
 
 
Voilá!
 
 
Men nöjd blev jag! Bilden ovan gör den inte rättvisa, ser väldigt mörk ut och alla tjusiga färger kom inte med. Blev lite havsinspirerad eftersom jag kände att jag ville ha med pga lööv the ocean; ett rep runt hela tösen, en ratt längst ner och så ett ankare på hennes kind. Detaljer in i det sista, örhängen, hårband, pärlor runt halsen, rosor... Inte undra på att det tog sin lilla tid. Naturligtvis gör armen pissigt ont idag och jag kan inte använda den, får prova på att vara enarmad i ett par dagar heh. Men det var det värt.
 
Nu äre dags att kladda på lite mer salva på'ren. Sen kanske ta en nap.
Todelihoooo-
 
 
 
 

Kommentera här: