Supersnabb recap av nya jobbet

 
 
Todelihoo!

Nu var det ett tag sedan jag skrev så tänkte göra en snabb uppdatering innan jag måste pysa iväg till tunnelbanan. I måndags började jag som bekant jobba (på ett hem för ensamkommande flyktingungdomar, om nu någon missat det) och det har varit full rulle sedan dess.
 
Som på alla nya jobb är det otroligt mycket information att ta in, alla rutiner för hur saker ska göras, hur datorsystemet fungerar, vilken nyckel som går till vilket lås... För att inte tala om mötet med 20 stycken ungdomar man aldrig sett förut och som man bör lära sig namnen på så fort som möjligt. Vi är några stycken nya som börjat på samma gång så turligt nog kan vi hjälpa varandra, det kan vara allt från smågrejer som vilken pärm man ska föra in ett visst dokument i till hur man bokar tolk till ett samtal med en ungdom. Lärt mig otroligt mycket nytt på bara några dagar, och mer kommer det bli.
 
 
Jag efter första dagens arbetspass lol
 
 
Något helt annat jag ser fram emot i veckan som kommer är att jag ska ha mitt första skolpass för RFSU Stockholm, på en skola i Täby. Skulle ju egentligen haft mitt första (eller tre första) pass i mars, men det behövdes en inhoppare till det här passet i veckan så jag tog det. När jag ska ta mig an något nytt vill jag helst bara komma igång så fort som möjligt för annars går jag bara och funderar på hur det kommer bli (vilket leder till noja för en nojare som jag), så det kändes lika bra att ba köra. Har en del nytt material att förhålla mig till så blir spännande.
 
Kan skriva mer senare, nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att sticka iväg.
Pusshej
 
 
 
 

Kommentera här: