Ska kämpa en månad~

 
 
Todelihoohej.
 
Tänkte skriva en liten rad innan jag ska sova eftersom det känns bra att få med lite bloggystuff innan dagen är slut. Satt nyss och fyllde i min kalender och bestämde mig då för att prova att vara utan både cigg och alkohol under en månads tid, bara för att kunna känna ~the power~ av att klara det. För klara det I will! Har tänkt att om jag skriver om det här på bloggy under tiden så är det mindre risk att jag bryter det, blir ett sätt att hålla koll på mig själv typ.
 
Att ta avstånd från cigg och alkohol handlar också om att jag försöker vara lite hälsosammare nu, genom mina powerwalks och efterföljande styrkeövningar som jag börjat ägna mig åt nu den här veckan. Lustigt nog hade jag en liknande period för nästan exakt ett år sedan, då jag också gick på entimmeslånga PW:s och hade en vit månad i samma veva (kan läsas om här). Mådde fab då så det var ju tråkigt att en lät allting fallera efter ett tag :-)))))))))) Därför ska jag nu försöka igen med nya krafter.
 
Cigg kommer väl bli svårast att avstå från, men har inte rökt sedan i lördags så varför inte ba fortsätta i samma mönster. Har ändå ingen lust att röka nu när det är så kallt ute och har hört att en blir fri från (o)vanan efter 21 dagar så det ska jag väl fään klara. Alkoholpausen handlar väl snarare om att jag är så förbannat trött på att vara bakfull, jag blir det av minsta lilla och det håller fan i sig i två dagar dessutom. Jag klarar inte av det mer, jag orkar inte göra så mot min kropp gång på gång. Så nu blire paus, åtminstone februari ut bara för att känna att jag klarar det.
 
 
Så kan en va lite hälsosaaaam
 
 
Nu äre sovdags.
Nattis!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Mimmi:

Lycka till, inte för att du behöver det :D

Svar: Tack! Vad snällt med pepp :D <3
Fine ♀

Kommentera här: