Parmiddag och en resa utomlands

 
 
Todelidooo.
 
Sitter ensam här i mina föräldrars lägenhet på Odenplan och tänkte strax mysa ner mig i soffan med lite food och något trevlans på Netflix (vet inte om jag ska se en riktig klassiker som Casablanca eller en dokumentär om den s.k. våldtäktsepidemin på amerikanska universitet än), men först ska jag skriva några rader eftersom jag tycker det är trevlans att hålla igång bloggy.
 
 
 
 
Imorgon ska jag ha klyschornas klyscha här i lägenheten: parmiddag. Genom bae har jag lärt känna två olika par som är amazingly trevliga (nu klumpar jag ihop alla som att en vore en enda levande organism bara för att en befinner sig i ett parförhållande, men alla är naturligtvis trevliga individer) och nu när jag ändå har the place to myself tänkte jag att jag ska bjuda allihopa på mat. Ser otroligt mycket fram emot det, även om jag fått klura en hel del på vad jag ska bjuda på för käk (äter själv inga kolhydrater för närvarande, vissa är vegetarianer etc) men nu verkar det ha fixat sig och jag handlade a shitload of stuff ikväll. Hurra!
 
När jag berättade för mina päron att jag tänkte anordna en middag här skrattade mamma och sa att det verkar vara den tiden i ens vuxna liv som kommit nu, när en har parmiddagar dvs. Jag vill dock minnas att jag gjorde vissa aktiviteter tillsammans med andra par när jag var tillsammans med min förra pojkvän i gymnasiet, men det var hur som helst hundra år sedan och nu är vi ju dessutom vuxna på riktigt. Eller ja, sort of. Ser åtminstone fram emot en toppenkväll med mat och sällskapsspel (och håller med Lady Dahmer när hon skriver att hon tycker parmiddag är något avslappnande och socialt).
 
 
Blir dock en prövning att avstå från cigg under denna tillställning!
 
 
För övrigt bokade jag och en god vän vår första resa tillsammans idag. As you know hade jag tidigare en längting efter att åka till Tel Aviv och den längtingen fanns fortfarande kvar trots att det ej blev någon resa i februari - men nu händer det äntligen! I slutet av maj pyser vi iväg till Israel och blir borta en hel vecka. Vi vill båda se Jerusalem så det ska vi också försöka hinna med, känns som att en icke kan åka dit utan att se den staden och dessutom har jag velat det lääänge. Är mycket pepp.
 
Så! I denna stund känns det som att roliga grejer är på gång och jag är very pleased. Om jag nu bara kunde välja film innan det är dags att sova....
 
Pusshej
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: