Helgen som var~

 
 
Todelihoo.
 
Kom precis tillbaka till Stockholm efter blott ett litet dygn i Uppsala. Efter en ganska hektisk vecka med jobb och RFSU-pass kände jag att jag ville åka upp en sväng och bara ta det lugnt (läs spela Sims i myskläder och vara i min egen bubbla för ett tag). När det har hänt mycket omkring mig och jag tagit in många intryck är det precis vad jag behöver.
 
Hann dock också med att träffa några polare under lördagskvällen, insåg att vi typ inte hängt sedan examensdagen då vi träffades på kvällen för att fira. Känns skumt, förut sågs vi ju flera dagar i veckan och nu har det reducerats till någon gång i månaden... Blir ju dock lätt så nu när jag är i Stockholm most of the time och bara kommer hem för korta stunder. Ahu!
 
 
vill ju träffa den lella Tassi också
 
 
För övrigt har jag ju kämpat på med min vita månad sedan den sista januari och nu har den kommit till ett slut (eller technically imorgon eftersom det är februaris sista dag). Alkohol har jag inte haft särskilt svårt att hålla mig ifrån och det har varit skönt att inte behöva vakna bakis under flera veckors tid. Drack lättöl (3.5or) igår när jag hängde med mina vänner och tog sedan en ynka starköl på krogen - vilket räckte för att jag skulle känna mig halvt bakis dagen efter i relation till att min alkoholtolerans sjunkit. Ville bara prova hur det var att dricka igen och kan ej säga att jag saknat det speciellt mycket.
 
Rökningen har varit lite klurigare. Bestämde mig som bekant för att göra mig av med alla mina laster på en gång så slutade röka i takt med att jag valde att avstå från alkohol en månad. Klarade mig galant under tre veckors tid (!), vilket är längre än jag någonsin varit ute cigg sedan jag började röka på heltid eller vad man nu ska kalla det.
 
På den tredje veckans sista dag inträffade dock en incident på jobbet som gjorde att jag fuskade och tog en cigg, bara för att jag kände mig så stressad och uppe i varv av det som hänt och ciggen blev som en gammal vän som hjälpte en slappna av typ. Efter att spärren brutits fuskade jag några fler gånger till, vilket jag vet var dumt gjort när jag klarat mig så pass långt - men till mitt försvar kan jag säga att jag kände obehag i halsen och lungorna och inte fick ut så mycket pleasure av det, så det blev ett ganska hårt price to pay för slarvandet. Inget mer vardagsrökande för mig, tack.
 
 
GOODBYE MY LOVER GOODBYE MY FRIEND
 
 
Jaa. Så det var det. Börjar 8 imorrn så ska strax krypa till kojs, försöker ladda ner senaste avsnittet av GIRLS men finns mystiskt nog ingenstans. Suck.
 
Ha're!
 
 
 
 
 

Kommentera här: