Ett viktigt litet papper

 
 
Juste, en sak till!

Åkte ju hem till Uppsilon en sväng för att hämta mitt examensbevis, and here it is. Ord kan ej beskriva hur skönt det känns att fucking finally vara klar och nu faktiskt ha ett bevis på det i handen också.
 
Det fanns stunder (och ganska många sådana) då jag inte pallade plugget och ba ville ge upp skiten, men jag kämpade mig genom inlämningsuppgifter, hemtentor, salstentor, presentationer, PPU, seminarier, kompletteringar, opponeringar, C-uppsats och fan och hans moster och till slut kom jag äntligen i mål med 210 högskolepoäng och en kandidatexamen och en yrkesexamen i belöning. Känns trots allt ganska worth it, så att säga.
 
 
 
AW YISSSSSSS
 
 
Nu är jag färdig socionom och har behörighet att söka till masterprogrammet i sexologi, när jag nu känner att den tiden har kommit. Många andra möjligheter har öppnat upp sig och det känns som att det här bara är början på en spännande tid ute i arbetslivet. Har ca en triljard grejer jag vill göra och nu när jag inte har något att plugga till längre är det som att jag äntligen kan ta tag i de sakerna. Exciting.
 
Todelihoo!
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Linnea Aurora:

Men åh, kul!! Förstår att det måste vara så skönt!!

Svar: Otroligt härligt känns det! :D
Fine ♀

Kommentera här: