En regnig onsdagsuppdatering

 
 
Todelihooo i regnet.
 
Ska strax kila iväg på ett evenemang jag anmälde mig till förra veckan. Roks, Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige, ordnar en stor filmvisning med efterföljande paneldebatt (med bl.a. jämställdhetsminister Åsa Regnér) om hedersvåld. Eventet (som en kan läsa mer om här) riktar sig specifikt mot personer som arbetar inom socialtjänsten och vill lära sig mer om hur en kan arbeta kring just våld som brukas i heders namn. Jobbar ju inte inom soc (än), men är extremt intresserad av ämnet och känner även att det kan bli mycket nyttigt inom framtida arbete.
 
Eventet håller på i tre timmar (med över 100 anmälda åskådare!) och efteråt ska jag flänga hem som en toka och börja med den där parmiddagen som jag skrev om igår. Var och handlade några tjusiga alkoholfria viner (ge mig vuxenpoänngggggg) och tror det kommer bli toppen. Imorgon ska jag till RFSU Stockholms headquarters och lära mig hur RFSU jobbar här eftersom jag bytt medlemsorganisation, och sen ska jag till Uppsala en sväng och hämta mitt examensbevis för att komma tillbaka igen på fredag eftermiddag. Mycket på gång nu, men det känns bra. I wanna do stuff.
 
Sist och slutligen tänkte jag bara länka nedanstående roliga mash-up av 2015:s största hitlåtar. Hörde den första gången som några sekunders klipp på Twitter och hittade sedan hela videon på youtube. Tycker den är mycket catchy, speciellt på 0.40 när "refrängen" kommer. Sittdansar lite, mitt vanliga kännetecken när jag tycker en låt är bra tihi.
 
 
varför kan den ej finnas på spotty hmmm
 
 
Nu måste jag sleva i mig lunch och pysa iväg till eventet. 
Todelihoo

Kommentera här: