Popaganda & en allmänt festlig lördag

 
 
 
Todelihoo!

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig och lämnar den här bakisdagen bakom mig. Har varit extremt seg idag och mer eller mindre bott i sängen tillsammans med bae sedan vi vaknade imorse, vilket nog ändå känns ganska rimligt då en varit ute hela natten och somnat någon gång runt 4. Det var måhända en standardkväll i mitt studentliv, men I'm old now och såna utgångar tar på krafterna, haha. Men jäklar vad kul det var!
 
Först kan jag säga att jag och bae rullade iväg till Popaganda redan på fredagen, såg bl.a. Markus Krunegård (väntade mig min tonårstids signaturmelodi Jag är en vampyr vilken tyvärr inte spelades, men fick höra en annan gammal klassiker, Samma nätter väntar alla), Years & Years samt Little Jinder. Träffade en del peeps vi känner, men gick hem hyfsat tidigt och somnade kl 12 (pensionärsvarning jämfört med hur lördagen slutade lol).
 
 
Krunis, brittiska Years & Years och så Little Jinder i ett fett konfettiregn
 
 
Och ja, sen var det ju lördagen rå. Gårdagen. Var ganska trött så kände mig sådär halvpeppad när det var dags att dra iväg till festivalområdet igen, men kom igång efter ett tag och började känna att det nog kunde bli en riktig bra kväll trots allt. Var egentligen inga band jag brann speciellt mycket för den dagen, men såg Deportees, [ingenting] och Crystal Fighters (de sistnämnda bjöd på en riktig show och fick större delen av publiken att tokdansa).
 
Runt 21 konstaterade jag och bae att vi inte riktigt brydde oss så mycket om Niki & the dove (även om jag gillar några låtar) eller Belle & Sebastian som var de avslutande banden, så vi bestämde oss för att pysa iväg till Trädgården istället. Visade sig att vi kom precis i rättan tid för just då var det fairly lugnt där och vi kom in nästan direkt. Där hängde vi sedan under ett par timmar och drack oel och gullade oss. Sedan beslöt vi oss för att joina några kompisar som var på Slakthuset så då lämnade vi Trädgården (kön gick vid det laget in bakom Eriksdalsbadet) och vimsade iväg i en taxi.
 
Jag har aldrig varit på Slakthuset tidigare, men det verkade vara ett helt okej ställe från vad jag lyckades spana in (ej så förtjust i musiken, men det kanske bara var den kvällen). Stod mest och hängde på takterassen med polarna och snackade om livet n stuff, kärleksbekymmer och åldersnojor och hej och hå. Blev glad för att en person sa att det verkligen känns som att jag lyssnar och är engagerad när han berättade om grejs, och det är ju en fin komplimang samt kul att höra med tanke på mitt yrke, höhö. Kände mig mycket stolt!
 
 
öl, musik & party är mostly vad denna helg gått ut på :-)
 
 
Sen plötsligt var klockan tre och det blev dags för hemgång. En mysko snubbe som hade försökt prata med mig/ta tag i mig tidigare gjorde ett nytt försök och började babbla om något, men då var en av baes kompisar snabbt framme och förklarade att jag inte var intresserad och hjälpte mig därifrån. Kändes skönt att få hjälp att sticka, samtidigt som det är trist att en typ inte kan bli av med påstridiga dudes unless en är i sällskap med en annan dude som kan hjälpa en. Livet som kvinnfolk, va.
 
Men anyway. En taxiresa senare var vi tillbaka i våra hemmahoods och jag och bae däckade. Har alltså av förståeliga skäl mått lite kämpigt idag, det blev en helkväll som började med konserter och grejs redan vid 18 och slutade med en slirig hemgång vid 3. Som jag nämnde i början av detta inlägg har jag dock haft otroligt roligt och det var en superkväll redan från början till slut. Mycket nöjd med det här avslutet på sommaren.
 
Nu måste jag dock sova, ny jobbvecka imorgon och jag vill se någorlunda fräsch ut (ska gå runt och presentera mig för några av eleverna i åk 7 bl.a.). Hoppas ni också haft en pinglig helg.
 
Natti!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: