Zzzz

 
 
Bopedibooo.
 
I skrivande stund sitter jag och håller på att somna framför datorn pga sover för lite om nätterna som den dum-dum jag är, men tänkte i alla fall att jag skulle klämma ur mig ett litet inlägg innan jag ska gosa ner mig framför senaste (och sista!) säsongen av Downton Abbey och sova som en liten korv.
 
FÖRST! En trööökig grej. Jag och min goda vän N skulle ju gå på Tove Lo på lördag, men igår morse fick vi beskedet att hon måste ställa in konserten på grund av sjukdom och att det inte blir något. Naturligtvis blev vi vildsint besvikna (och dessutom eftersom Noonie Bao skulle vara gästartist and i lööv her music too), vi hade ju hypeat det här såå mycket och gjort värsta planen för lördagen och bla. Dock samlade vi oss snabbt efter sorgen och beslöt oss för att ha en sweet utekväll i Stockholm ändå och genast kändes allting bättre.
 
 
sniff
 
 
Sen igår var jag, bae & some friends på musikquiz igen på Morfar Ginko och kom i god tid den här gången så vi fick platser i den snart överfulla lokalen. Skrev ju om hur tossigt tävlingsinriktad jag blev förra gången vi var på quizet och det var ej annorlunda den här gången: vi i Bibelklubben kämpade som tusan och använde all vår hjärnkapacitet för att klura ut de svåra låtarna.
 
Tyvärr tog vi oss inte till semifinal den här gången (pga brutalt svåra frågor </3), MEN på sista tävlingen när de delar ur gratis oel i baren till den som först räcker upp handen och svarar rätt på vissa låtar fick jag äntligen min chans att briljera. Efter många kluringar kände jag äntligen igen Lana Del Rays Blue Jeans efter typ bara en sekund (lyssnade sönderrrrr den när den kom och tyckte den var omg so me), hann först med handuppräckningen och fick min älskade öl. Aldrig varit så malligt stolt som när jag stod där i s.k. winners corner med de andra och ba hihihihi jag vann nåt för en gångs skull etc.
 
 
woopedi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: