Vuxentankar

 
 
Hej igen.
 
För ett tag sedan snackade jag med en polare om att vara i ett förhållande med någon och sen hänga med andra par, och att det är intressant hur man liksom kommit till den punkten i sitt liv då man verkligen enjoyar "par-aktiviteter" och att man som par kan bli bra vän med andra par och hitta på massa stuff tillsammans. 
 
Jag sa också att nuförtiden när man ordnar fester så har många en partner som de frågar om de får ta med sig, åtminstone äre betydligt fler nu än för bara ett par år sedan i min umgängeskrets. Folk i min närhet flyttar ihop till höger och vänster och även om det inte är någon av mina riiiktigt nära polare som fått barn än så ser jag med jämna mellanrum på Facebook hur folk jag är bekant med ploppar ut ungar, samt förlovar + gifter sig. 
 
Jag betraktar allt detta och kan ej hjälpa att jag tycker det är quite funny hur människor och relationer runt en förändras. Killkompis som jag snackade med om det här har flickvän som han bor tillsammans med, min expojkvän från gymnasiet har en ny girlfriend och jag tror de också har flyttat ihop, en dude jag känner som var värsta ladykillern förut är nu sambo med sin brutta, han weedsnubben jag bangade back in the days bor med sin flickvän också + många fler (och vilken övervägande majoritet av heteropar jag känner hah).
 
Själv känner jag ingen hets till att flytta ihop (och definitivt ej att skaffa barn lol), men det är lustigt när det där händer. Plötsligt är alla extremt seriösa med sin partner och ska flytta ihop (eller resa till andra sidan världen med sin partner, har en annan polare som ska göra det nu) och det är väl kul... samtidigt som jag känner, vi är liksom fortfarande i våra tidiga 20s, varifrån kom den här plötsliga rushen att bli så "par-vuxen"? Eller är det bara... naturligt att det händer nu och inget att höja på ögonbrynen åt?
 
Jag vet inte, för på samma sätt som att alla de här personerna som förut var singel väldigt länge nu har partner och bor ihop etc, så har många av de som FÖRUT hade partner/sambo sen typ tre år tillbaka gjort slut med den och kommit ut på singemarknaden igen och gått från omg ska gifta mig med min partner till wööö nu är jag singel & kan banga hejvilt. Båda sidorna är ju sweet och jag tycker det är intressant att se hur folk runt omkring en förändras.
 
Bara lite funderingar! Har ju själv förändrats quite a bit också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: