Sparade memories

 
 
Yodelihoo.
 
Eftersom jag bokmärksmarkerar allting jag finner even remotely funny på the interwebs har jag nu en massa oändliga listor med grejs från typ flera år tillbaka. Satt och kollade igenom de här listorna nu ikväll för att se vad för skit jag sparat från back in the days och hittade hur mycket bortglömda grejer som helst, vissa quite funny och andra som jag ba raderade (och asmycket snusk haha).
 
I samma veva kollade jag även lite (lite?) grejs jag sparat på datorn under random bilder och hittade bl.a. en screenshot på en chatt från tiden när jag och bae precis börjat hänga med varandra irl och börjat bli kära och allt det där. Kanske låter creepy att jag sparat en liten bit konversation men det var truly någonting som ger mig butterflies att läsa än idag och därför ville jag att det alltid skulle finnas kvar.
 
 
squea~
 
 
Har även sparat vissa utdrag ur andra konversationer som betytt något för mig på olika sätt, exempelvis djupa diskussioner jag haft med folk jag var skitbra vän med back in the days men som jag nu ej pratar lika mycket med längre, eller om någon skrivit något peppande och schysst som jag behöver läsa in sad times. Kan vara kul att ha som minne ba.
 
Sen finns förstås de konversationer jag haft med kompisar som bara är komiska och som jag sparat för att kunna garva åt senare :-) Som denna:
 
 
*high five*
buksvägerskor ftw
 
 
 
 
 
 
pusshej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: