Pepplistan rå

 
 
Todelihooooo.
 
Tänkte att jag skrivit såna deppiga cranky-inlägg på senare tid att jag skulle göra en vändning och skriva om lite roliga saker istället. Det har faktiskt hänt många roliga grejer besides den där tråkiga pluggångesten jag känner och det kanske vore bra att fokusera lite på de sakerna så man kanske blir lite peppigare i sinnet - utan att för den sakens skull vara sådär överdrivet "TÄNK POSITIVT!"-sprallig, sånt pallar jag inte med.
 
 
muöäää
 
 
1. Snart äre jul. Om mindre än en månad äre jouluafton och that's like the best day of the year. Älskarrrrr julen och all mysighet it brings to ma life. Vi i familjen hade diskuterat att kanske åka utomlands denna jul och vara lite ~okonventionella~, typ dra till USA eller liknande och hänga i värmen istället... Men nah. När det väl kom till kritan blev det en standardjul i Finland som under alla mina andra levnadsår och to be honest så känns det rätt mysigt och bra ändå. Plus, saknar mormor.
 
 
Jag och Tassi förra julen i Finland.
 
 
2. Jag är inne i ett romanskrivar-flow. Ända sedan jag var en liten palt har jag ritat sagor och när familjen fick sin första klump till dator back in the days började jag skriva berättelser där också (mitt debutverk är en historia om en ung kille vid namn Robin, stannade på 212 sidor i slutändan lol).
 
Det kanske inte är särskilt svårt att gissa att min livsdröm är att ge ut en bok (och gärna fler) och sedan en lång tid tillbaka har jag jobbat på en ungdomsberättelse som jag skriver på/ändrar hela tempusformen/raderar stycken/piffar till med jämna mellanrum. Det går långsamt för ibland känner jag inte för att skriva alls, men när jag väl gör det så känns det riktigt bra. Som nu! Bra terapigrej för mig.
 
 
tipptapptipptapptippetippetipptapp
 
 
3. Vara med bae. Jag och beyblade hare fint och jag tycker så mycket om att vara med honom, ibland vill jag bara squeeze his silly face för att han är så söt och jag älskar honom mer än all choklad i världen. Till och med att åka fullpackad tunnelbana med honom på morgonen blir roligt eftersom vi står och gör groteska miner mot varandra i smyg. Ikväll ska vi gå ut och äta tillsammans för att fira en grej och jag känner lite spontan-squeaa.
 
bae 
 
 
4. Jag har fått tillbaka kontakten med en gammal vän från back in the days och är mad happy about it. Vi var totes good friends där runt 2011-2012 men stuff happened och vår vänskap kom till ett sorgligt slut och var totalt död under mer än ett år. Men nu snackar vi alltså igen och det känns så fint att ha honom där i chattrutan som back in the days + skönt att säga förlåt för skit som hände.
 
 
:-)
 
 
5. I helgen ska jag åka hem till Uppsilon igen och hänga med some friends och spela Sims och kanske gå på 04-släpp på Norrlands, ahöahöahöa. Det är rätt bra att jag flänger fram och tillbaka här så mycket för då får jag lite variation och så fort jag varit borta tillräckligt länge för att sakna det ena stället kan jag åka tillbaka igen.
 
 
Så.
Lite peppelypeppppp
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: