Överraskningsmens! (har använt den rubriken förut)

 
 
Jaha.
 
Vad är det för mystisk lag om alltings jävlighet som säger att jag helt plötsligt ska få mens 5 dagar för tidigt (??) när jag inte varit ensam med bae sedan i tisdags FÖRRA VECKAN och ma vajayjay is craving some love? Mensy brukar ju dessutom vara sen om hon inte kommer på utsatt dag, inte tidig? Jag antar att jag ska vara nöjd med att hon kommer överhuvudtaget och att jag inte är preggers, men ändååååååååå. It's not fair. 
 
 
stupid livmoder som går bärsärkargång
 
 
On the plus side så kan vagga runt med bakåtlutad rygg och hålla om min stackars mensmage som krampar och låtsas att jag är in labour och snart ska klämma ut en unge, vilket gör bae slightly uncomfortable men jag har väldigt roligt åt det.
 
Byeee
 
 
 
 
PS!) Äre nån som brukar ha sex när den eller partnern har mens? I'm curious in a cone.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Maria:

Jag och min kille brukar ha sex när jag har mens. Jag upplever det som att jag blöder mindre under tiden när jag är våt och grejer, fast så är det nog kanske inte. Tycker iallafall att sex under mens är nice. Min livmoderhalstapp sjunker dock en del under mens vilket gör att typ doggy och sånt när min kille kommer för långt in kan göra lite ont, men då är det ju bara att ta det lugnare. Jag har hört vänner som brukar ha typ handduk under för att det inte ska bli för blodigt men det tycker jag inte behövs.

2 Heidi:

Min mens är så regelbunden att jag vet exakt vilka dagar jag blöder mycket. De dagarna undviker jag sex, men det är för att det ser ut som om någon blivit yxmördad efteråt. Men de dagar jag blöder lite är sex inga problem! Blir lite paranoid över blodfläckar på lakanen, men det är oftast inget problem.

Kommentera här: