Mer pluggcrankyness

 
 
Muäääuuu.
 
Min ovilja att plugga håller i sig. Sitter och kollar igenom mallar för referenssystem eftersom jag efter sammanlagt nästan fyra och ett halvt år på universitetet fortfarande glömmer bort hur man källhänvisar till vissa grejer, som exempelvis myndighetsrapporter, lagar och annan boring skit. Blir stressad och rädd för att göra fel och vill typ bara flyga bort i solnedgången som en reaktion på detta.
 
Har med jämna mellanrum haft såna här "dippar" i mitt pluggliv och spontant känt för att slänga ut datorn & kurslitteraturen genom fönstret och ba to hell with everything. Har tråkiga känslor i stil med whats the point of everything och pallante. Vill skriva på min egen roman och flyr till den istället eftersom jag känner mig fairly bättre på att skriva fiktion än akademiska texter. Den sistnämnda kategorin drar ner mig medan den första gör mig glad och pysslig så det är väl inte så konstigt att jag föredrar det. MEEEN måste ju göra klart skolarbetet så får ändå bita ihop och tvinga mig tillbaka till akademiska tankar.
 
 
när jag öppnar dokumentet "första utkast PM" för tredje gången idag
 
 
Kan vara att jag ska ha mens nästa vecka, kan vara att det är tråkmånaden november och mörkt hela tiden, kan vara allmän brist på energi och motivation nu när det är slutspurten och man ska bränna allt sitt krut på de sista kurserna innan examen. Någonting is seriously bringing me down och jag skulle gissa på att det främst är den sistnämnda orsaken, eftersom jag mostly känner såhär när jag ska sitta och hålla på och harva med skolarbetet. När jag exempelvis är hemma hos bae och ritar och kollar på film och myser så är allt tipptopp, men när man ska börja med de där jävla källhänvisningarna igen.............................
 
Nåja. Nu lämnade jag in mitt första utkast till examinationsuppgiften i genuskursen och hopefully får jag inte alltför svidande kritik av läraren eller min kurskamrat som ska kommentera på harvet.
 
brölbrölbrölbrölbröl etc
 
 
 
 

Kommentera här: