Lite random fredagspepp

 
 
Todelihoooo.
 
Denna vecka har det hänt två extra roliga saker i mitt liv (lol sådär började alla mina dagbokssidor när jag var typ 9 år). Den första är att jag och bae såg The Martian på bio igår och den var amazeeee. Jag gillar rymdfilmer och jag gillar Ridley Scott (because Alien + Prometheus) så den var ju en vinnare i min bok. Satt på helspänn most of the time och kramade krampaktigt & svettigt baes hand och då vet man att det var en bra film ööhöhö.
 
Den andra bra grejen är att jag mejkat a new friend och känner mig väldigt happy about it. Vi har träffats förut men bara i samband med att våra respektive boyfriends spelat fotboll tillsammans, men igår sågs vi ALL ALÖNE och käkade lunch som sedan blev ett häng på nästan fyra timmar för vi hade så mycket gemensamt att prata om (bl.a. snubbars snubbighet och feminism<3, tror inte jag sagt ordet "strukturer" så många gånger under en konversation haha).
 
 
jag när vi skulle säga hejdå lol
 
 
För övrigt äre fredag idag och fredag betyder pepp. Jag ska gå och avverka två presentkort jag fick i födelsedagspresent, dels ett in ma favourite seriebutik här i Stockholm och så ett annat på massage 50 min (hnngh). Sen ska jag med pure willpower klämma ut min sista mens så jag kan övergå till att para mig med bae resten av helgen.
 
BYE
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Hanna:

yeeeey :DD amazeballs!

Kommentera här: