Idag är en liten måndag

 
 
Bipodipo.
 
Nu går det lite segt här i bloggeriet märker jag, men till mitt försvar kan jag säga att jag hängde hemma hos bae hela helgen och hade det myspys. Bland annat kollade vi på livestream från Blizzards spelkonvent Blizzcon på fredagen och var ute en sväng på lördagen och drack oel. Eftersom mensy finally gett upp sin claim på min livmoder var det dessutom läge för some sweet sweet lovemaking, det var halleluja i höjden och änglakörer som sjöng och what not.
 
 
aw yisss
 
 
Sen i söndags (jag vet att det var igår men känns som flera dagar sen?) åkte jag tillbaka till Uppsilon eftersom jag tidigt idag skulle ha ett RFSU-skolpass på ett gymnasium där. För första gången sedan jag började gå runt i skolor och informera om safe sex & other stuff så hade jag en partner med mig vilket var fairly intressant men asbra, kändes roligare att hålla i passet tillsammans med någon annan för man fick igång mer diskussion och kunde få hjälp om man glömde något etc. Hade också en klok elevgrupp som vi snackade med så det ledde också till att passet kändes väldigt lyckat (speciellt när vi pratade om heteronormen och all skit den innebär och de sa att de ville hjälpa till att avskaffa den, woopedi). 
 
Funderar på om jag ska gå med i RFSU Stockholm nu istället när jag nu ändå är på väg att flytta hit och basically redan bor här i veckorna liksom, vore spännande att byta område och prova på att vara skolinformatör här istället. Ju fler ställen man kan sprida the word of the samtycke & respekt desto bättre, känner jag.
 
todeliho
 
 
 

Kommentera här: