Helgens ups and downs

 
 
Todelihoo. 
 
Vilken oerhört turbulent helg jag har haft. Otroligt många grejer har hänt och jag ska försöka recappa lite grejer trots att jag vänt på dygnet helt brutalt och håller på att somna as usual.
 
 
zzzz
 

I fredags hade bae ett sorts försenat halloweenparty på jobbet så jag rullade dit och deltog glatt i festligheterna. Hängde med baes kompisar och hade intressanta diskussioner om hur man hanterar att hänga med sitt ~grabbgäng~ när det finns de som drar bl.a. rasistiska och sexistiska "skämt" och på något sätt fastnat i högstadieåldern medan man själv gått vidare. Mighty fascinerande att prata om, samt att få ta del av killars perspektiv gentemot andra killar.
 
Efter några timmar tog vi en ubertaxi (löööv it) till söder och landade på en bar vid namn Loch Ness för att träffa lite fler kompisar. Jag fastnade i en debatt (snarare utläggning?) om barn med bae vilket händer med jämna mellanrum, å ena sidan är jag squeaaa tänk om vi hade en liten bebby, å andra sidan i ain't destroying ma body för att klämma ut en melon ur fitty, kan du imagine hure skulle kännas att föda ur kuken etc etc. Detta kan hålla på for quite some time...
 
När jag kollade upp såg jag att en i sällskap var märkbart upprörd över något och jag ba whats going on, sorry var så fast i bebisdiskussionen hehe. Han ba har ni inte hört eller? - och syftade då till det som skedde i Paris samma natt. Jag gick genast in på olika nyhetssajter + twitter och blev alldeles förfärad, det gick knappt att ta in vad som hänt och den spralliga utekvällen kom till ett abrupt slut när man insåg hur många människor som dödats så hänsynslöst.
 
Kompisen som berättat för oss vad som hänt var ledsen och skakad och vi gick ut ett tag och pratade, det var många svåra känslor att hantera i samband med världens jävlighet och kaoset som sker i Europa nu. Jag och bae beslöt oss för att åka hem och låg sedan och pratade flera timmar i sängen, jag kunde inte låta bli att med jämna mellanrum kolla nyheterna på mobilen för att se om dödandet fortsatt i Paris och blev bara mer deprimerad för varje gång (och via den där tillbakablicks-grejen på FB fick jag reda på att det nu i helgen var exakt 2 år sedan jag själv var i Paris, under just samma dagar, scary). Vi grät en skvätt och somnade sedan.
 
 
 
 
På lördagen åkte jag hem till Odenplan och kände mig ledsen och tung i själen efter vad som hänt, snackade med mina päron och bearbetade det lite. Senare på kvällen kom min kompis N hit från Uppsala och vi fick lägenheten för oss själva för vår planerade utgång och då blev det peppmode istället. Lagade mat, drack drinkar, kedjerökte på balkongen, dansade mitt i vardagsrummet till Enrique Iglesias och hade det allmänt gött, det kändes skönt att ba släppa alla jobbiga grejs just då. Vi gick igenom många samtalsämnen också, om allt från jobbiga grejer som hänt in the past till hurdant sex man tycker om, haha.
 
Runt tolv tog vi en taxi till Berns och yrade omkring där resten av kvällen, snackade med massa random folk (och jag pratade franska med en snubbe, strangely enough hände det förra gången jag var där också). På nåt vis började vi sen hänga med en brittisk snubbe vars polare kom från massa random länder, jag reflekterade inget över detta tills N upplyste mig om att britten var nån sorts IT-miljonär och polarna egentligen var hans assistenter typ. Jag fattar ju inget sånt där så jag ba lol jaha se där, tyckte ba det var sköj att de bjöd oss på otaliga drinkar & shots och dansade hejvilt med oss och var allmänt schyssta.
 
 
vi var i babemode
 
 
Sen plötsligt var klockan tre och vi hade hängt med de där killarna hur länge som helst, Berns hade öppet en timme till men vi beslöt oss för att gå. Britten sa we will never see each other again bye typ och sen separerades vi i folkmängden, mystiskt hur man kan hänga större delen av kvällen med ett gäng och sen veta att man aldrig kommer ses igen. Jag och N konstaterade att vi inte kom ihåg vad någon av dem hette heller lol.
 
Sen drog vi, men än var det inte dags för hemgång. Hade snackat lite med baes polare tidigare och frågat om de skulle ut, tänkte att det kunde vara kul med ytterligare sällskap och de kom och hämtade oss med bil och så drog vi iväg och käkade. Eventually bestämde vi oss för efterfest (jag, till och med! som ba brukar säga tack och godnatt efter fyllekäket) och låg på ett golv och snackade, det var quite mysigt. Halv sex på morgonen fick det dock räcka, jag och N tog farväl av grabbarna och gick för att sova.
 
Och, ja. Det var det. Tidigt imorse drog N hem och jag har städat upp lägenheten och ska strax sticka iväg till bae för mystime, saknade honom igår och speciellt när vi hängde med hans kompisar utan att han var med, kände en längtan in my heart. Annars var lördagen amaze.
 
Todelihoooo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: