Ett litet 04-släpp och allmänt pyssel

 
 
Blipodiblo.
 
Helgen är förbi och jag är tillbaka i Stockholm igen. I fredags hade jag en liten fest hemma hos mig i Uppsilon där slutresultatet blev att jag och några polare yrade iväg till Norrlands 04-släpp med stor pepp i själen. För de som kanske inte vet vad det är så är det när Norrlands nation (som jag är medlem i och som dessutom är den största nationen) i samband med en gasque har eftersläpp till klockan fyra där alla våningar är öppna - vilket innebär en mängd olika barer och dansgolv och att man lätt kan tappa bort sig i alla trappor och gångar samt se asmycket folk man känner. Much fun.
 
 
vi på dansgolvet
 
 
Och där var vi alltså och rejvade runt mitt i natten, jag hade en amaze time och kände att jag saknat ett gammalt hederligt studentparty. När vi dansat och shottat och vildat klart rullade vi iväg till Max för att äta en liten hamburgero, och där träffade jag randomly två av mina gamla ~kärlekar~: dels mannen med de blå ögonen som jag inte sett since the dawn of time, och sen exlover som jag hatade with the power of a thousand suns back in the days när jag var 19 och olyckligt kär.
 
Nu kände jag ingenting för någon av personerna, vare sig känslor eller ens lite attraktion, vilket var otroligt befriande och skönt samtidigt som jag inte kunde låta bli att känna lite pinighet över hur himla förälskad och needy jag var back in the days... Bra att man gick vidare och insåg att ingen av de tramsbollarna var rätt för en i slutändan i alla fall. Snackade med båda som typ vilken polare som helst och kände mig distanserad och fri.
 
 
fick vada genom fuckboys men fann sen ngn pretty cool
 
 
I övrigt vare himla gött att träffa mina Uppsalapolare där på min lilla fest i fredags. Kunde prata lite pluggångest både med de som är mina fellow socionombrudar men även de som pluggar andra program. Extra skönt tyckte jag det var att få prata ut om att jag emellanåt tycker man känner sig smått dumförklarad av professorer och de som är "högre uppsatta" än en själv inom den akademiska sfären, och att sen få höra att andra i gänget också höll med att det är jobbigt. Det underlättade att känna att man inte var ensam.
 
NÅVÄL! Sen på lördagen var jag quite obviously bakfull och jag och brorsan kollade på skräckfilm och sen den gamla disneyrullen Kejsarens nya stil, en av mina absoluta favoriter från back in the days. Kan fortfarande alla repliker utantill och fnissar på samma ställen, håhå :'-) På söndagkvällen åkte jag tillbaka till Estcolmo och hängde hemma hos bae, sweet beautiful bae. Vi började kolla på serien The Leftovers och den var asbrrrrra, mad pepp på att fortsätta kolla. Och pussas i timmar.
 
Bye now
 
 
 
 

Kommentera här: