En liten 25-årsfest

 
 
Tjoho.
 
Använde precis mina sista krafter till att dra till ICA och handla ingredienser till en delicious vegetarisk pizza, var i princip tanken på hur gott det skulle vara som eventually lyckades dra mig ur min bakiskoma och trotsa kylan och tröttheten för att gå och handla. Var stabilt jobbigt, bae fick utstå mitt gnällande på chatten the entire time.
 
 
wä det är synd om mig etc
 
 
Igår vare dags för E:s 25-årsfest, vilket obviously är anledningen till att jag mår som en röv idag. Ej varit på ett så stort party hos tösen sen valborg och det är ju liksom över ett halvår sedan så nu jävlarrr skulle det röjas. Var amazingly fun, träffade massa peeps som jag varit vän med sen the dawn of time och saknar med jämna mellanrum eftersom jag är så mycket i Stockholm nuförtin. Fint med en fet reunion iaf.
 
Träffade några polare till E som undrade om jag var "hon med sexbloggen" varpå jag sa ja, men bloggy handlar inte så överdrivet mycket om sex längre (sorry to disappoint you om ni läser detta nu!). Those days are (mostly) gone även om somliga sexrelaterade element smyger sig in här då och då. Nu handlar det mer om vardagsliv och feminism. Om man however ändå vill ha lite snuskstuff så hänvisar jag till kategorin "Snusky" här till höger, u never know vad man kan hitta där.
 
Nu kommer pics. 
 
 
precis som när jag la upp bilder från halloweenfesten för ett par veckor sedan så ser man en hyfsat stor skillnad på vilka bilder som är tagna med mobil vs systemkamera lol
 
 
Åhh, vad roligt det var. Åhh, vad många fina vänner jag har. Åhh, vad jag hoppas vi alltid känner varandra.
 
Nu ska jag sluta klyscha mig och gå och göra veggopizza. 
 
Bye
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: