Fittysnack

 
 
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH
 

Jag hade skrivit ett jättelångt, peppigt inlägg om vaginapower och var så ready att posta det - tills den här idiotiska bloggmaskinen bestämde sig för att uppdatera sidan eller nå annat jävelskap och allt försvann. Now, eftersom det här mer eller mindre händer med jämna mellanrum så brukar det finnas sätt att snabbt få tillbaka det skrivna men nu var det tydligen omöjligt....................... så, röv.
 
 
 :@
 
 
→ Det jag skulle skriva var i alla fall att jag har kommit till insikten att jag och mina vänner, både när vi hänger i grupp och på tu man hand, pratar om en hel del vaginarelaterade grejer och att det är väldigt skönt att vi kan vara så öppna med det (använder ordet vagina här eftersom jag ofta använder det i vardagligt tal också, då med det engelska uttalet. Menar hela fitty + allt på insidan). Man kan både ventilera stuff utan att bli judged och kanske få råd och hjälp med saker, samt bara prata och skoja på i allmänhet, typ hoho vagina u so cray.

Ett exempel på detta var när min fina vän M från Lund kom på besök igår och vi pratade i fyra, FYRA, timmar om allt som hänt sedan vi senaste sågs och bland allt detta fanns just fittyrelaterade grejer så som sexytime (och våra fittys relation till snoppar), preventivmedel, bieffekter av dessa, dagen-efter-piller etc. Fanns så himla mycket att säga och det kändes skönt att bonda över allt vaginastuff. Och förresten är det inte bara med mina nära vänner jag pratar om sånt här; för ett par veckor sedan när jag var ute på en bar träffade jag en tös som jag ej känner så bra (bara setts en gång förut) och vi gick för att ta en cigg, varpå hon började beklaga sig över sin mensvärk och så började vi direkt prata om vårt respektive mensblod, preventivmedel och t.o.m. förlossningar - fast vi knappt kände varandra liksom. Ballt!
 
 
vagina animated GIF
 
movie animated GIF
 
kids animated GIF
 <3
 
 
Att jag och mina vänner pratar så öppet om olika vaginarelaterade grejer gör att det också blir lättare att prata när någonting å andra sidan är jobbigt och svårt. För ett tag sedan träffade jag en person som berättade om sin endometrios (seriously, look it up) och hur hon hade varit inlagd på sjukhus i över en vecka av smärtorna. En annan vän berättade om sin vaginism (look it up again) och hur hon sökt läkarhjälp för det och fått reda på att hon kanske kan ha penetrerande sex igen om ett halvår. Det känns ibland som att få människor har koll på bl.a. dessa två åkommor och jag känner att vaginaprat måste bli ännu mer uppmärksammat och out there för att det ska bli ändring på det.
 
Och förutom allt det negativa med sjukdomar och pain in the fitty så tänker jag på hela harvandet med preventivmedel också. Har pratat en del med mina vänner om deras respektive p-metod och det är det mesta i listan so far; p-piller, p-stav, p-ring, spiral. För många funkar deras metod finfint, men har även fått höra mycket om hur vissa blivit otroligt nedstämda och rent av deprimerade av det de använt, samt fått kraftiga humörsvängningar med förtvivlade gråtattacker och stora raseriutbrott om vart annat + minskad sexlust och allmänt blö. Det tycker jag också är viktigt att prata om, både i allmänhet och vänner emellan, så att ingen ska behöva stå ut med alla ovanstående jobbigheter bara för att kunna pleasa någon annan (presumbably någon med snopp). Det känns inte helt fair, you know.
 
  
case animated GIF
 
 
Så, ja. Vaginas är ytterligt fabulösa, coola, snygga och badass och tänk ba på allt de kan åstadkomma och klara sig genom. Jag har alltid gillat min va-jay-jay och bae brukar också kolla på den in all its glory och det är awfully fun. Idag fotade jag den, ritade ögon och mun i snapchat och skickade till honom. För sånt kan man också göra nämligen.
 
Farväl nu~
 
 

lonelypoo

 
 
Muää.
 
Idag har jag en ensamdag, dvs en dag då jag inte träffar någon utan bara pysslar med stuff för mig själv i min egen takt. Förutom att jag chattar lite med fölk då och då och att jag ringde mormor på Skype för att tala om att jag kommer och hälsar på i helgen så har jag inte pratat med någon idag och jag tycker det är väldigt skönt att vara (frivilligt) ensam once in a while och ba flyta runt i egen liten bubbla. Mmmm. Ta några av veckans favoritbilder/gifs:
 
 
This sums up how I have been feeling today purrrfectly.
 
 
 
 
 
 
 
funny gif animated GIF
 
 
 
tycker mig se ett genomgående tema.....
 
 
 
Sen talade bae om för mig att lördagens shenanigans gick på nästan 2000 kr och mitt mysmode fick ett abrupt slut. 
 
 
 


 
 
 
 
bröl
 
 
fast det vare värt :'-)