Hej vad det går

 
 
WÖÖÖÖÖ-
 
Menshelvetet har lugnat ner sig och livet återvänder. Drog en liten fappelifapp med vibratorn och avled av the amazeness, finally är allting som det ska igen. Nu är nästa steg att få tag på bae och introucera lite andra aktiviteter >:-)
 
 
 
 
 
puss
 

Dagen röda havet svämmade över

 
 
Blööö.
 
As some of you might remember så skrev jag igår att jag trodde jag strax skulle få mens eftersom jag dels hade kramper och dels inte kunde sluta äta. Well, turns out att jag hade rätt! Vaknade tidigt imorse av en horribel känsla i både kropp och själ, och då hade jag mycket riktigt blodat ner hela härligheten plus lakan och allt medan jag sov. Såg literally ut som att jag hade given birth to a demon baby under natten för det var så katastrofalt and it was eeevvveryyywhere.
 
 
 
 
 
Sen hade jag såna kramper att jag trodde jag skulle spy.
 
 
ÅÅÅH ATT HA EN LIVMODEEEER-
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cravings under mens?

 
 
 
Öööööööö.
 
Misstänker starkt att mensy kommer braka loss vilken dag som helst under denna erbarmliga vecka, inte bara för att jag har irriterande kramper i magtrakten som most certainly påminner om livmoderblastande mensvärk - utan även för att jag inte kan sluta äta. När jag inte äter är jag sugen på att äta and wtf is up with that.
 
 
 
 
 
 
 
Orkar ej.