Tre irriterande moment under sexytime

 
 
Todelihoo!
 
Jag funderade lite kring den där twitter-hashtagen som jag skrev om igår (Mittsämstahaff). Jag har ju haft en del så kallade ~haff i mina dagar och bland dem har det indeed funnits några...... intressanta..... karaktärer... så jag tänkte att jag skulle skriva om det faktiskt!
 
Dock kommer det inte handla om någon enskild person, utan istället om ett gäng saker som kretsar kring hela sexytime i allmänhet, både innan och efter och mitt i och hela faderullan. Efter ett antal år av erfarenhet kan jag i alla fall nämna några beteenden som jag stör mig lika mycket på varje gång, oavsett vem man nu råkar shagga med. Kanske är det något som nån av er också känner igen er i, vem vet. 
 
 
 
Uti vår Hage, så jävla störd men underbar serie.
Kändes lite relevant här.
 
 
1. Kondomvägran.
 
Seriously. Folk som inte ens tar med en kondom i beräkningen när det är dags för snuskparty, eller t.o.m. ba säger rakt ut att de ej vill använda en om man själv börjar vifta med den färgglada samlingen. Vad är detta?

Och okej, jag medger att jag är lite lurig här för ibland råkar jag dras med in the heat of the moment och så kanske man råkar köra lite oskyddat, MEN för det mesta brukar jag (och the dude) vara noga med el condomo och allt är bra.
 
Men när fölk säger rakt ut att de ej vill använda pga... oskönt? eller whatev, nä då pallar jag ej. Ska jag säga vad som inte kommer vara hälften så oskönt som att bara bita ihop och dra på en kondom? När man istället lyckas dra på sig en könis eller possible pregnancy med efterföljande konsekvenser. Där har du osköna grejer på riktigt.
 
 
>:-I
 
 
 
2. Dudes som inte säger till när de kommer.
 
Det här är knas på två sätt, dels om snubben kommer i en (med kondom då alltså) och ba faller ihop som en skjuten älg och man väser fram "kom du?" och så har han typ somnat. (Mvh första gången jag hade sex. Mvh mycket besviken och konfunderad 16-åring.)
 
Fenomenet är även konstigt om snubben kommer någonstans utanpå en utan att säga till. Ba jahapp mitt i allt är fanskapet överallt och man känner att du hade väl kunnat ge mig en liten heads up åtminstone... Inte för att jag tycker det är äckligt eller något (och detta är alltid någonting som har bestämts i förväg), men för att jag blir förvånad och inte vill ha skiten i ögat eller nåt.
 
En lustig liten parentes är att just det här faktiskt hände nyligen under en av mina tossiga eskapader och jag ba jävlar det är ju överallt.
 
Han: ta det som en komplimang. 
 
Jag:
 
 
 
 
3. När snubben ba ligger på en som en jävla klump och håller på.
 
Like fo real. Var härstammar detta osköna mosande från? Det är som om han glömmer att man ligger där och ba slänger sig på en med all sin kroppsvikt och man ba.... can't.... breathe.... med hans svettiga jävla axel i ögat typ.
 
Och nu skojar jag inte när jag säger att jag faktiskt har fått BÄNDA bort vissa för att det ska bildas nån sorts mellanrum mellan kropparna och för att man, you know, ska kunna andas + se något överhuvudtaget. Och ändå fattar de inget utan är där två sek senare och kväver en igen?! AUH!!
 
 
live-it-your-own-way:

You make me feel this way!
 
:c
 
 
 
Aa jag vette fan. Mycket ska man då vara med om på sina äventyr över de sju haven.
 
puss
 
 
 
 
 
 

Twitterkul: Mitt sämsta haff

 
 
 
Åh, vill bara tipsa om en rolig grej innan sovdags.
 
Igår fick jag höra att det finns en trendande hashtag på twitter kallad "mittsämstahaff" där folk, ja, kort och gott berättar om sina sämsta ragg. Otroligt underhållande måste jag säga. Såklart är vissa lite överdrivna (och kanske t.o.m. påhittade), men det är kul ändå. 
 
Och vissa är det ju tyvärr rätt hög igenkänningsfaktor på, dvs alla som skriver att de fejkat orgasm, varit med någon som totalt skitit i ens egen njutning eller att de rent av somnat under sexet. Har även några egna historier som jag skulle kunna bidra med men jag tror att jag låter dem stanna i dagboken ett tag till haha.
 
 
 
Twitter levererar.
 
puss
 
 

Extremt irriterande

Yodelihoo. Jag har lite problem med bloggandet just nu eftersom det blivit nå knas med min webbläsare: när jag ska skriva här på blogg.se så kommer inte toolbaren upp där man ändrar textens utformning, lägger till länkar och bilder osv. Det är bara en vit ruta där man skriver och det blir inget vidare tjusigt tycker jag - dessutom aslame att jag inte kan lägga till pics. Detta gör mig minst sagt fitt-irriterad eftersom jag verkligen var sugen på att blogga (till följd av att det hände en del saker under föregående natt), men det blir liksom inget kul när hela sidan laggar sönder och jag inte kan skriva på det sätt jag vill. Om någon är tekniskt kunnig och kan ha en möjlig lösning på detta: please do tell. Jag provade att logga in på bloggy på en annan dator igår och då gick det hur bra som helst - alltså är det något fel på just min webbläsare och inte hela hemsidan. Ska pilla vidare med detta. Känns mycket anus.