The red sea has two locations

 
 
Åuuuhhh!
Fy tusan för att dras med det här fältslaget i livmodern som är mens.
 
Även om jag inte har lika horribla smärtor nu som jag gick och drogs med back in the days, så är det ju fortfarande inte direkt a walk in the park. I feel disgusting, magen krampar lite när den känner för't och det är blod överallt som I just don't care about för hur många gånger jag än byter lakan/trosor så är det likväl där igen på nå vis.
 
OM JAG ÄNDÅ FICK VARA FRIIIIIIIIIIIIIIIIII
 
How Can You Tell When You’ll Get Your First Period?
 
 
 
När fanskapet äntligen är över.
 
Sen kom jag på att jag saknar min forne killkompis A2 asmycket för snart börjar säsong fyra av Game of Thrones och den tokbra serien brukade vi alltid kolla på tillsammans och peppa inför hela veckan. It was our thang liksom. Nu är vi inte ens vänner mer.
 
CRY
 
 
 
 

Ett redigt krök och en sanslös slump

 
 
Jääääävlar vilken tossig kväll det blev igår.
 
Till att börja med kan jag ju säga att jag inte hade haft en riktig krökkväll sen slutet på februari (japp), och i och med att hemtentan from hell äntligen var inlämnad så skulle jag och soctjejerna samt ello kröka till det igår. Och det gjorde vi. Med besked.
 
 
Såhär ser jag ut idag. Not.
Bild från igår när jag fortfarande var ung & fräsch.
Hur jag ser ut idag ska ingen människa behöva skåda.
 
 
Ska berätta allt som hände, dels för att någon kanske bryr sig men mostly för att själv försöka minnas vad som hände haha. Ska retrace my steps och gå tillbaka i historiken, häng med.
 
1. Krök hemma hos kekkovic. Utsikt över hela Uppis från hennes balkong på femte våningen, jag drog den smarta kommentaren "fan uppsala är rätt stort, kolla så många hus" (?). Nå mysko snubbar, som vi antog var höga på någonting, ringde på dörren hela tiden och jag fick literally putta ut dom ur lägenheten för att de skulle sticka. Knaoz.
 
2. Vi åkte taxi hela vägen till Willys för ingen orkade gå. Stannade på torgy för att köpa cigg, ello kastade sig ur bilen och jag ba "KÖP ETT PAKET TILL MIG SÅ FÅRU EN BÄRS PÅ WILLIAMS!". Åkte vidare. 
 
3. Yrade omkring inne på älskade W, ej varit där sen februari. Boo påpekade att kepsis var där inne och jag ba neeeh det är hans tvilling, hon ba men nej han är också där? Och så vare. Den gossen har man inte heller sett på en månad, weird. Vad jag minns av vår konversation var att han sa att jag (fine) aldrig är på Willys längre och att någon snott hans keps. Sen hånglade vi mot en vägg. (^^)b
 
 
 
Mina skickade sms under kvällen, alla till olika personer.
Snapchat-historiken ser inte bättre ut.
 
 
MEN!!! It doesn't end there.
När det var dags att tagga hem så hände en helt knas grej av en slump, lyssna på detta.
 
Medan jag höll på och yrade hem där i fyllan så bestämde jag mig plötsligt för att dra i mig en göllig liten kebab så jag vinglade in på Johannes Grill och investerade i fyllekäk. På något mysko sätt började jag prata med en snubbe där och först kände jag inte igen honom, men efter några sekunder insåg jag........
 
DET VAR EN SNUBBE JAG HÅNGLADE MED PÅ EN FEST NÄR JAG VAR 16 ÅR. Wat! 
 
I någon av alla de här down-memory-lanesen som jag skrivit om gamla krök och gamla ragg så har jag tänkt lite på honom men ej desto mer eftersom, ja, vi hånglade på en ferre när jag var en liten fjortiz och sen såg jag honom aldrig mer.
 
Tills nu. Sex år senare. c:
 
På klassiskt fyllemanér brölade jag "MEN GUD DET ÄR JU DU!!" när jag kom på vem han var och så babblade vi asmycket. Jag tror inte han mindes mig som person, men däremot kom han ihåg festen vi varit på borta i Librobäck för så många år sen. Där har du Uppsala i ett nötskal, man känner alltid folk på nå kefft vis.
 
Aja. Vi gick hemåt med min kebby (kebab) och pratade ännu mer. Då kom slump nummer två.
 
Frågade honom vad han pluggar, och när han sa det mindes jag i mitt fabulösa stalkerminne att det var samma kurs som en snubbe jag spanade sjukt mycket på förut också läste. Så jag frågade om han kände det här gamla spanet of mine...
 
OCH JA DET GJORDE HAN JU FÖRSTÅS :-))) Älskar hur liten den här världen är. Jag hade fått en snap från det här spanet tidigare under kvällen som mr tonårsragg också fått (eftersom de ju obviously känner varandra), hur sjuk är vår generation när man ba "åhh fick du också hans bild på snapchat?" och så kan man bonda över det lol.
 
Aja. Till slut tror jag tonårsragget tröttnade på att stå och lyssna på mig när jag brölade om hur mycket jag ville knulla det där spanet tidigare så vi sa hejdå och jag gick hem. Sen literally LÅG jag över bordet i köket och åt min kebab, så fucking glad att ingen såg mig då för det var mänskligt förfall at its finest. Däckade skithårt shortly after.
 
MEN FY HELVETE VILKEN KUL KVÄLL!
 
Borde ha mer alkopauser för det är ju så jävla sköj när man röjer loss igen efter en break. Nästan hela gänget samlat igår och massa öl och folk man känner och kepsis och galet slumpmässiga möten, vad kan gå fel?
 
 
Krök&stök-brudarna i hissen.
Så jävla fina.
 
 
Och på tal om att älska sin hemstad (ang. att alla i uppis känner varandra på nåt sätt), ta och lyssna på Linnea Henrikssons asgoa lårre Halmstad. Vad är det för fel med att älska det man har?