VM-guld

 
 
Hej igen!

Nu i den sena timmen när jag satt uppe och kollade fotbollsmatchen mellan Grekland  och Costa Rica (och det senare laget vann, hurra!) så slog det mig att med tanke på hur mycket jag dreglar över alla asheta spelare från diverse länder i det här mästerskapet så borde jag ju totes kolla upp dem på tumblr för att se om det finns nå fräna bloggar med bilder och grejer.
 
Sagt och gjort. En snabb sökning senare hittade jag bl.a. kontot Sexysoccerstars och var helt hooked. It was everything I could ever dream of och jag kan ju säga att jag definitivt kommer sova gott ikväll mehe.
 
Håll till godo!
 
 
 
 
Erik Durm. Germany, 
granitxhaka—neymarjr:

😍 oh Lord

hnnngh
 
 
 
HNNNHGH!
 
 
 
 
 
 
Pst! Följ mig på Riskaka för mer :-)
 

Tjatar vidare om längtningar

 
 
 
Todelihoo!
Försöker komma igång lite med bloggandet igen nu när jag ändå är i farten.
 
Igår ordnade jag en fotbollskväll hos mig med some good friends (bl.a. en av mina bästa killkompisar som äntligen kommit hem från staterna!), där vi kollektivt sörjde att Chile åkte ut och sedan hurrade för att Colombia gick vidare. Efteråt harvade vi iväg i ösregnet för att hinka some beer och have a good time på krogen. Och good times were had, indeed!
 
 
 
Dock lite sadface stämning efter straffarna vid Chile - Brasilien :c
 
 
Eftersom det inte blivit vidare mycket nationshäng på senare tid for some reason så kände vi att nu jävlar vare dags, förra sommaren rände vi ju där stup i kvarten liksom. Till V-dala bar det av och jag träffade mysteriously en hel del folk jag känner, bl.a. TFG (The future godfather of my children) och hans crew och en vän från gymnasiet och en polares brorsa som stod i baren och hej och hå. Pepp!
 
Sen yrade vi vidare till Palermo (för hur mångte gången den här sommaren lol) och där hängde halva stan som vanligt, exempelvis Mannen med de blå ögonen som ju börjat skriva till mig på fyllan stup i kvarten för att kolla om jag är ute - men när vi nu äntligen var på samma plats vid samma tillfälle så pratade vi knappt med varandra! Kändes inte överdrivet tråkigt för att vara ärligt, snarare väldigt... meh. Har run out of careface liksom.
 
Desto roligare var dock att jag hade ett asbra girl talk med min boo och tovchan då vi konstaterade att vi alla är på liknande nivå relationsmässigt nu, dvs alla tre har mysteriously gått och blivit förtjusta i varsin specifik kille och känner oss pirriga och varma i magen och att vi har helt amazing sex och mår gött i allmänhet.
 
Diskuterade sexytime i alla dess former och bondade över likheterna vi kände och the girl power was maximal. Fan skulle man göra om man inte fick sitta och diskutera fittor och orgasmer och menssex och analsex och fan och hans moster med sina kärringar på det här viset va! Asgivande och bra.
 
 
 
:'-D
 
 
Fram emot closing time yrade vi iväg och köpte kebab och sen var det fanimig hemgång som gällde, var kalasfull men in a fun way. Hade haft kontakt med jd under kvällen (<3) och han föreslog att jag skulle komma hem till honom i Stockholm nu i veckan och jag kände direkt jaaaaa. Har ju planerat att åka en sväng till Finland för att komma tillbaka i mitten av juli, men vet inte riktigt när så en liten tripp till honom känns desto smidigare just nu.
 
Plus att jag är läääängtiiiiiiiiiig. Vet att jag tjatar konstant om detta men det är så jävla länge sedan jag verkligen tyckte om någon (som tycker om mig tillbaka, minns katastrofen med exlover *rys*) att jag bara måste få utlopp för all bubblande pepp. När jag sitter här ensam i mina pärons tomma lägenhet och värmer mig med en filt äre ju klart att jag önskar att jag kunde vara med honom och gosa och pussas och äta the tacos he promised me och tjohej.
 
Håååå. Tror jag tar tåget på tisdag fan.
 
puss på er
 
 

Hoppsan...

 
 
 
Myuu!

Jag tänkte på en grej som jag och boo snackade om för ett tag sen, nämligen att ofta när man hittat någon man tycker lite extra mycket om och kanske t.o.m. överväger att vara i ett monogamt förhållande med (!) så brukar en massa gamla lovers och ragg komma smygande fram ur skuggorna för att "kolla läget" bara. Bara sådär av en......... slump..........?
 
Har verkligen tänkt på detta nu under den senaste tiden, ty i takt med att mitt intresse för andra killar börjat dala så har det mysteriously ramlat in en hel del fyllesms och random fb-meddelanden in the middle of the night. Är rätt intrigued över detta tbh. Exempelvis har mannen med de blå ögonen vaknat ur nån sorts dvala och hävdar hela ti'n att vi ska ses och jag ba jahapp. Så dags nu liksom!
 
Lite halvkämpigt igår dock när en viss gammal lover skrev hej ca 5 ggr och när jag till slut svarade så ville han ses och komma förbi mitt place och "bara sova" och jag svarade kort att han var full och skulle gå och lägga sig. Här var emellertid hans kompis vänlig nog att fylla i med informationen att en av lovers släktingar nyligen dött och att jag inte behövde vara så otrevlig.........................
 
Jag:
 
 
MRW I introduce my Japanese and Chinese friend to each other and they start calling each other ethnic slurs
 
Eeeh... heh.... oj
 
 
Det var ju lite osmidigt av mig kanske, men hur skulle jag veta! Det är rätt svårt att tyda sina gamla lovers meddelanden när man usually vet vad de vill vid stängningsdags på krogen. Hmm. Den här lovern försvann dock senare så jag slapp förhandla vidare med honom yay.
 
Och, ja. Avslutningsvis kan jag ju nämna att jag vaknade till en bild av en fucking kuk på snapchat imorse. Avsändaren claimade att han skickat fel men det tror jag vad jag vill om (skickar man nakenbilder är man preeeeetty damn noggrann med att de åker till rätt person lol). Brydde mig ej överdrivet mycket, var liksom ba en töntig snopp - och förresten finns det bara en snopp jag intresserar mig för nu eehehehehe :-)
 
Saknar jd asmycket. Blev ej bättre av att han skrev och undrade hur han ska kunna gå runt och inte få se mig på två veckor tidigare idag. Kände för att grina lite.
 
ÄR LÄNGTIG :c
 
 
 
puss