PEPPEN!

 
 
Tjoflöjt!

Nu äre fredag och jag ska strax gå och ta tåget till Stockholm för att hänga lite med en viss goselipoo hela helgen. Vi har ej setts på 10 dagar (amagad) vilket gör mig extremt peppig och vild. Det är ungefär såhär det känns:
 
 
 
Wi! 
 

Ha en trevlig helg alla plättar ~
 
kramius
 
 

Klättrade upp igen

 
 
Wioo!

Nu mår jag mycket bättre (inte fysiskt pga grov bakfylla men iallafall psykiskt, jämfört med veckans deppande och gråtattacker you know). I fredags var jag på Upplands med en massa gosigt folk och igår hade vi ännu mer shenanigans för oss, involverande twister på fyllan och dans på V-dalas klubb och tjofaderittan. Det var så himla kul att ränna omkring och vilda sig med de här peepsen, behövde verkligen det för att komma ur min svacka.
 
 
 
 
Skönt att vara tillbaka.
 
 

Välkommen till whiny-ville

 
 
Tjo!

Idag äre kämpigt och jag måste ba skriva om det för annars går jag under. Förbered på er ström av gnäll fellow blogreaders, ty jag är fairly certain på att jag har ägglossning nu eftersom det är ungefär exakt rätt dag i månaden för det (om mensy kommer på uträknad tid osv) och jag märker hur mitt humör är alldeles åt fanders.
 
Jag har mer eller mindre konstant gråten i halsen, som att det liksom hänt någonting hemskt jag inte ens kan förmå mig att gråta över, och jag känner mig så oerhört nedstämd. Det har verkligen inte hänt någonting men ändå kan jag inte släppa den där känslan av att jag går och drar på någonting tungt som bara kväver mig som en blöt filt. Blä!
 
(Okej två minuter efter att jag skrivit det där så brast barriären och jag började tokgråta för absolut ingenting, verkligen ba tjöt som en skadeskjuten säl och ylade VARFÖR ÄR JAG ENS LEDSEEEEN jesus..)
 
 
 
 
Älskar tecknaren Sarah Andersen och än en gång är hon helt spot on
hur det känns somliga dagar i veckan.
 
 
Är också lättretlig, så fruktansvärt lättretlig. Allt och alla irriterar mig, jag vill inte prata med någon, jag vill bara sitta inlåst för mig själv iklädd endast trosor och gejma Sims (som jag har tagit upp igen efter flera månaders paus, har saknat det som fan). Är rastlös och det liksom kryper i kroppen och inget känns speciellt bra alls.
 
Sen slutligen har jag då och då nå mysko kramper i sidan som känns som en lite lättare version av mensvärk, som apparently beror på att........ ja, ni kan ju läsa själva i den här läkarartikeln jag hittade på nån sida.
 

"Om du har buksmärtor eller kramper i mitten av din menscykel, när du har ägglossning, kan du ha drabbats mittelschmerz, ett ord som härstammar från tyska för "mitt" och "smärta."

Mittelschmerz uppstår när follikeln - en liten säck i äggstockarna som innehåller ett ägg - spricker och frigör ägg. Detta mitten av cykeln smärta och obehag kan vara allt från en liten nypa eller styng som är över på några minuter till flera svåra kramper som varar i timmar."

 

Jaha. Känns ju.... fräscht. En jävla säck inne i kroppen som spricker och släpper ut ägg? Spyr.

 

 

ÅHHHHH ATT FÖDAS TILL KVINNA I DEN HÄR VÄRLDEN

 

Ska arg-spela Sims nu. Sen ikväll ska jag dricka öl.

Det är ungefär allt jag vill göra nu.

 

Kram <3