BabbelJaha,
 
nu har jag en kändiscrush igen. Började med att jag i söndags kollade på filmen Imaginary Heroes som jag hört lite om (and loved it, precis sådär sorglig och mystisk som jag gillar) och då fick jag syn på pojkspolingen. Grabben heter Ryan Donowho och jag dör.
 
 
Bildkälla: Trialx
 
 
Äääää! ÄÄÄÄ!!!
Det här är även min bakgrundsbild på datorn, I can't effing concentrate varje gång jag klickar ner alla fönster. Mmmääää. Jag blir tossig.

Anyway. Lite updates, I suppose. 
  • Jag har slutat raka benen och ser med fascination på när lurvet frodas.
    Eller vadå lurv. Det är typ några normala hårstrån som bara syns i starkt ljus. Fast tillräckligt mycket för att jag "borde" raka benen. Men ICKE! Håret stannar. Jag challengar mig själv att våga.
    Slutade ju raka fittan ett tag också men det sket sig när jag råkade shejva bort allt efter att jag kommit hem från krogen för två veckor sen och inte hade något bättre för mig. Normalt liv.

  • Jag har fortfarande träningsvärk efter lördagens frenetiska sexytime och har nu insett att jag är lika vig som en planka. Kan åtminstone gå någorlunda normalt nu, igår i skolan fick jag halta fram som att jag blitt rövknullad i dagarna tre.

  • Jag har börjat läsa Victor Hugos Ringaren i Notre Dame. Som att jag inte redan läser en biljard böcker på samma gång lix. Jag är redo att erkänna att jag har problem. Dessutom vill jag ha sex med Frollo, han är så ond och sexig.

  • Jag drömde tidigare jag högg av mig ena armen eftersom det var "mode" att vara enarmad. Ångrade mig efter ett tag, men fanns ingenting att göra. Fick leva enarmad och dum tills jag vaknade och nästan grinade av lättnad.

  • Jag är aständ på en dude med tokmörka ögon och världens roligaste humor. Jag kan aldrig få honom, dock. Han finns bara i mitt huvud. Skojade. Han finns på riktigt, men det är lite off-limits pga various reasons. Dör.

  • Jag åker till Vasa på torsdag och kommer hem på söndag, in case någon hade glömt det. Det är dags för Pampasveckan, ska bo ho min bebelicious I och parta loss. Nästa vecka, när det är påskalainen, åker jag tillbaks till Finland igen. So, um, yeah. Mig ser ni inte på ett tag!

Så, tja. Det var la det. Lite onödigt babbel, men jag bara kände för att skriva. Nu ska jag strax cykla iväg på PPU, ööööööh.

Lev väl, barn!


Ormar och Piercing

 
 
Tja!

Idag fick jag en bok jag beställt, Ormar och Piercing av Hitomi Kanehara. Läste om den i Suzann Larsdotters blogg för några dagar sen och tänkte att den måste jag ju absolut kolla in. Styrde kosan mot adlibris, tre dagar senare var den här.
 

Tjusig framsida, va?
 
Boken är inte ens 100 sidor lång och väldigt lättläst, den består av ett enda kapitel och jag läste den på ca en timme.
Den handlar om Lui som är nitton år och inte verkar bry sig speciellt mycket om någonting, vi får aldrig en speciellt ingående beskrivning av henne heller. Hon bara är. Har redan flera smycken (töjningar?) i öronen men bestämmer sig i bokens början för att pierca tungan för att så småningom klyva den. Under bokens gång tatuerar hon även in en enorm japansk Kirin på ryggen. Ibland utövar hon sadistiskt sex tillsammans med sin piercare/tatuerare som njuter av att se henne lida, samtidigt som hon är tillsammans med en yngre kille med mördartendenser. Det spårar ur så smått i slutet.

Låter lite spännande, ne c'est pas? Behöver väl knappast säga att boken stundtals var riktigt deprimerande och obehaglig, men jag sträckläste none the less. Eftersom den är så kort är det säkerligen någonting personer med mindre läslust skulle klara av, tycker definitivt man kan ge den en chans. Fascinerande, yet skrämmande om en allt mer nihilistisk ungdomskultur.
 
Det var även i och med denna bok som det plötsligt gick upp för mig att jag faktiskt själv har en piercing i läppen. Bet lite i den på insidan av munnen och tänkte... oj. Jag har faktiskt stuckit hål på min hud och placerat en järngrej där.
Jag vet att det inte alls är ovanligt eller chockerande att pierca sig i läppen, och definitivt ingenting mot att t.ex. operera in såna där horn under huden som vissa gör osv, men jag har ändå ändrat en grej i mitt ansikte. Och det är det som känns så overkligt. Nu kan jag dock inte tänka mig att vara utan den.
Var för övrigt och kollade upp den igår, allting ser bra ut, phew.
 
On a whole different note: Jag tror jag ska skriva lite mer om sex senare, är sugen på att göra det. Starta värsta fortsättningsserien kallad Fines äventyr eller någonting, har ändå varit med om så mycket knasiga, men roliga, grejer. Detta för att jag tycker om att 1) skriva i allmänhet 2) skriva om mig själv 3) skriva om sex 4) minnas old times.

Så tror jag ska börja med det. I övrigt sitter jag bara och skriver juridiska analyser och har seminarium hela dagarna, mitt sociala liv har dött sedan den här delen av socionomprogrammet inleddes. Håhåjaja.

Annars, ha det bra!
Puss