A quick stop

 
 
Määä!
  
Randomly enough så är jag hemma i Uppsala nu igen, but not for long. Vi kom hem en dag tidigare än beräknat (annars skulle jag ju kommit hem först imorrn och sedan åkt direkt till Stockholm), och nu får jag sova en natt i min egna säng innan det är dags för festivalen. Rätt skönt ändå.
 
Flygresan gick bra även om jag som vanligt irriterade mig 'til no end på folks oförmåga att bara slänga upp sitt handbagage på hyllan och sedan sätta sig ner på röva. Nej, istället ska man stå och hänga och se dum ut och stoppa upp hela kön som ett tvättäkta kioskmongo. Ibland får jag verkligen resista the urge att bara bräka ur mig MEN RÖÖÖÖÖR PÅ ER ERA SATANS SÖNDAGSSEGLARE VAD ÄRE SOM TAR SÅN TID host
 
Men on the plus-side så köpte jag ännu en kopp till min asfräna MUMINSAMLING! Är helt tossig i de där kopparna alltså, det är som att de talar till mig.
Om ni kollar på fotot här så är det den gula längst till vänster, tyckte den påminde om mig och loverboy (jag med tramsig blond frilla och han med sitt röda skägg som inte syns så bra på bilden, men de verkar förtjusta i varandra så nu får den helt enkelt föreställa oss).
 
 
Allt annat på denna hylla har jag fått i födelsedagspresent,
inklusive den vackra peniskoppen som glittrar i kvällsljuset.
 
Och på tal om loverboy så träffade jag honom nu ikväll, var facking trött efter allt resande men tänkte att lite myspys med honom kan man ju alltid klämma in. Och det visade sig vara precis vad jag behövde; att bara få ligga och prata och pussas med honom och kolla på True Blood och dricka te och chilla. Han gör mig glad i magen ^.^,
 
*
 
I övrigt studerade jag tidigare mitt hår i dubbelspeglarna i min mormors badrum och var lätt fascinerad. Under allt det fejkblonda fluffet är det ogenomträngligt mörkbrunt (som det egentligen ska vara...), och även fast jag visste om att jag missat att färga en stor del så upphör jag ändå aldrig att förvånas över hur mystiskt det ser ut just nu. HÅHÅJAJA.
 
 
 T_T
 
Nåja. Imorrn tar jag tåget till Stockholm och så är det dags för det STORA ÄVENTYRET. Lev väl så länge.
Pöss
 
 

Hyvää juhannusta!

 
 
Tjoflöjt!

Nu är jag tillbaka från min radiotystnad, åtminstone temporärt. I onsdags kom jag till Finland och lämnade därmed the internet behind; drog ut till landet och levde livets glada dagar genom att bara ligga och läsa i solen och chillerilla.
Ritade även en hel del och lyssnade på olika radioprogram, bl.a. om hur rock n' roll uppstod, jag och farsan sjöng med till Rolling Stones och konstaterade att hur populärt housemusik än blivit, så kan inget slå de gamla rockklassikerna. YEAH.
 
För övrigt fett skönt att inte vara *online* konstant heller, får ångest av att se vad alla håller på med på Fejjan, Twitter, Instagram osv hela tiden. Kunde dock inte hindra mig själv från att koppla upp mig via farsans iPhone och twittra argt när jag hörde en kärring på radion som sa att det är "genetiskt betingat att pojkar leker med bilar när de är små, och flickor leker med dockor". ÖÖÖÖH RETARDO?? Pappa sa att jag måste bear in mind att Finland är lite efter Sverige när det kommer till genustänkande men jag sket fan ner mig av ilska. Blä.
 
Nåja. Igår var det MISSOMMARAFTON om någon nu missat det. I likhet med år 2011 så firade jag på min polare T:s summerplace ute i skärgår'n, det var otroligt mysigt. Nedan följer några bilder från en av sommarens vackraste kvällar.
 
'
 
 
Det var en himla fin midsommar. Jag har aldrig speciellt höga förväntningar på denna dag och därför kan allting hända, och i år råkade det alltså bli myspyskrök i skärgården.
Jag, T och mr dudebro åt sill och nypotatis, drack bärtz och Lonkero, var ute och rodde i solnedgången, bastade när det blivit lite kyligt, nakenbadade och satt sedan slutligen inne i mys-stugan och lyssnade på musik och pratade om livet till kl 4 på morgonen. Då somnade jag på soffan.
 
Detta var precis vad jag längtade efter, och det var skönt att inte vara så hysteriskt full heller utan bara kunna sitta och njuta av solnedgången med klart huvud. Slutade dricka någon gång runt tio och var därför inte bakis heller när jag vaknade imorse, hurra! 

Nu ska jag bara chilla i några dagar till, och på tisdag flyger jag tillbaka till Sverige. Då väntar Bråvallafestivalen och andra shenaningans, tror jag kommer tillbaks till Suomi först mot mitten av juli.
 
Så det var la det.
Farväl!
 
 
PS! Har ni hört Aviciis nya låt Wake Me Up? Tycker den är riktigt frän och naturligtvis är jag lite extra mallig eftersom jag kommer få höra den live om mindre än en vecka, mohohoho!!!!
 
 
 
 

Zzzz

 
 
GUTEN MORGEN BÅDE HERRE UND FRAU!
 
 
Här har ni en pigg fräulein sörni. 
 
Frågan jag antar att alla ställer sig nu är vad jag gör uppe såhär tidigt fastän jag är ledig och hela faderullan. Well, jag sov ju hos mr mystery inatt och han skulle upp kl sex så då var det bara för mig att bita ihop och släpa mig ur sängen jag med.
Notera att han hann både duscha + klä på sig under tiden det tog för mig att få båda benen över sängkanten... Men KLOCKAN SEX?! Alldeles för tidigt för ett litet murmeldjur i lyxförpackning.

Henceforth: Först var jag asgrinig som en unge och ville ba slänga ut pojkvaskern genom fönstret när han tjatade om att jag skulle upp, men efter lite gudasänt kaffe började jag leva igen (jag håller på att bli som min mor, dvs horribelt morgonhumör...). Truth be told så är jag faktiskt relativt pigg nu och faktiskt glad för att jag är uppe så tidigt, lots of time till att fixa stuff innan jag åker ikväll. H-har jag blivit vuxen? NEJ SNÄLLA
 
 
Exakt såhär mysiga var jag och loverboy under frukosten.
Förutom att jag brölade "NEJ VI KAN INTE PUSSAS JAG SMAKAR KAFFE OCH NATT" och var skitgrinig och ful.
 
Det var ändå jobbigt att säga hejdå till mr mystery-sötkorv (namnet utvecklas igen!), för nu får jag ej se honom på två veckor, end of the world lol. Men vi pussades hejdå och jag kämpade mot separationsångesten som kom smygande och satt sig som en svart klump i magen, måste sluta bli så bölig hela ti'n. Vi ses ju igen i juli.
 
Oh well. Blir iaf mer pepp av some good old Arctic Monkeys. Ska langa lite intressanta länkar snart när jag vaknat till lite mer.
 
PUSSSS
 
 
PS! Nu har säsong 6 av True Blood äntligen dragit igång, lagom till att Game of Thrones tog slut. Jag och mr mystery kollade igår, det var ruggigt spännande.