Babbel

 
 
Bahaha. 
 
Idag fick jag några fler bilder från festivalen. Tyckte speciellt mycket om denna;
 
  
Den är så... festivalchic.
Minus chic.
Plus luffig.
 
Ändå gillar jag den. Det är liksom jag; morsans gamla jeansjacka, #yoloswag-kepsen, ÖL och cigg i käften. Luffar-Fine in a nutshell liksom.
 
Idag ska jag för övrigt träffa LOVERBOY. Mysigt, fint och helballt. Det här är hur jag känner för'n:
 
 
<33535434
 
Och på tal om Netflix, jag har blivit helt hooked på den gamla kultserien Twin Peaks (1990) och köttade igenom hela första säsongen för ett par dagar sen. BÄSTA SERIEN EVÖÖÖR. Det säger jag alltid, men nu menar jag det faktiskt lolol.
Om jag actually hade ett Netflix-konto skulle jag kolla mer, kan ej leecha på mina vänner varje gång jag vill kolla ett avsnitt /cry.
 
Menmen. Nu måste jag rulla. Viktiga saker står på spel.
 
SMOOCH
 
 

FESTIVAL

 
 
Tjohej!
 
Jag kom hem från Bråvallafestivalen igår, och tacka fan för det. Jääävlar vad risig man var mot slutet alltså, hade inte duschat sedan onsdagen och inte skitit sedan tisdagen. Fräsch brud.
 
Det regnade dessutom most of the time, 
men glad var jag åtminstone när det var dags för favoritbandet.
 
Här kommer en liten recap av de senaste fem dagarna. Jag tog endast foton under torsdagen för att spara batterier på mobilen, så resten får ni bara imagine.
 

 
ONSDAG
 
Jag och Boo tog festivalbussen kl 9.30 tillsammans med typ en miljon pers. Vi kom fram någon gång efter 12 och riggade då upp vårt tält och började göra oss hemmastadda, lite senare kom fler personer som vi skulle campa med. Vi satte upp tälten i en ring och installerade ett fett partytält i mitten. Sen satt vi där i våra brassestolar och hinkade bärs och bekantade oss med varandra.
 
 
 
 
TORSDAG
 
Band vi såg: IN FLAMES <3, Rammstein, Macklemore, Eldkvarn, Airbourne, Icona Pop, Miriam Bryant.
 
Bäst med torsdagen: IN FLAMES. Så jävla lycklig över att jag fucking finally fått se dem live. Men Rammstein var också ascoola; jag och Boo hoppade och skrek vilt när Du Hast spelades i slutet. De hade en galen scenshow där de exempelvis eldade upp folk och slog ner varandra lol. Macklemore var också sweet, stod typ 20 meter från honom. Många grät när han spelade Same Love som handlar om same-sex-marriage, många skrek vilt när det var dags för Thrift Shop och Can't Hold Us.
 
Sämst med torsdagen: Jag och Boo var sviiiinhungriga eftersom typ inga ställen tog kortbetalningar. På kvällen fick vi äntligen reda på att man kunde ta ut cash i en affär, då hade vi svultit i ca 6 timmar.
 
 
 
 
 
Rammstein levererar.
 
 
 
 
Hey Macklemore, can we go thriftshopping?
 
 
FREDAG
 
Band vi såg: Green Day (!), Armin van Buuren, Hoffmaestro, Bullet For My Valentine, All Time Low, Skitarg.
 
Bäst: Kvällen när jag och Boo hinkade bärs och gick runt på campingen och snackade med random folk. Jag hånglade med en 93:a och fick en puss av nån asiatisk dude. Bohemian Rhapsody blastades ut från scenen där Green Day strax skulle spela och jag och Boo vrålsjöng med och cp-dansade inför en hel uteservering. Även mäktigt när alla sjöng med till Boulevard of Broken Dreams. Armin van Buuren var fantastisk. När This Is What It Feels Like spelades grinade jag typ. Also, Skitargs spelning. Bästa bandet. 
 
Sämst: Emobandet All Time Lows ständiga tjat om att de älskade "swedish blowjobs". Lite i stil med Simple Plans brölanden om "I need 10 swedish girls in my shower tonight!" från förra årets Peace & Love. Skärp er.
 
 
 Camp "It's so fluffy!!!".
 
 
LÖRDAG
 
Band vi såg: Volbeat, Parkway Drive, A Day To Remember, Näääk & Nimo, Takida, Dada Life, Nicky Romero, Nause, Avicii.
 
Bäst: Volbeats finurliga covers på Rammstein, Judas Priest och Slayer. Tuung house när de fyra sistnämda DJ:sarna körde igång. Flippade ur till Hungry Hearts (och Nause spelade dessutom Greyhound som ju egentligen är SHM:s låt, obeskrivligt ballt). Även fet röj till Avicii, han körde Wake Me Up som första låt och alla gick in i en sorts masspsykos. Träffade en gammal korridorsgranne och vi pussades lite, seger.
 
Sämst: Det regnade konstantius. Tappade peppen när man var så jävla blöt och iskall, lite tråkigt men vad ska man göö.
 
 
Ibland tittade dock solen fram, om så bara för några minuter.
 
 
SÖNDAG
 
HEMDAG ÄNTLIGEEEN. Kändes som att bli hemförlovad från kriget typ. Sov ca 0 timmar på natten pga iskall, låg och skakade som en döende fågelunge + grannarna hade party.
När vi vaknat packade vi ihop (slängde min äckliga, vindränkta sovsäck åt helvete) och satte oss på parkeringen i väntan på Boos föräldrar. Några vänliga själar från en närliggande husvagn gav oss vatten, smörgåsar och blåbärssoppa och livet började plötsligt återvända. Tänk att det finns såna människor va, så jävla fina.
Boos föräldrar kom och vi åkte hem, sov hela vägen. Kändes som PARADISE att äntligen få duscha och skrubba håret och fötterna, gick ju barfota rätt mycket i leran. Dessutom fick jag äntligen baja, det var nog bäst av allt.
 
 
 
Nu är det över, det som vi väntat på sedan januari.
  
Kommer jag åka på Bråvalla nästa år? Tveksamt. Om jag överhuvudtaget åker på festival så blir det nog någon rockfestival, ty jag kunde konstatera att hur fett det än är med balla DJs som får marken att skaka så är det ändå sjutusen gånger roligare att kolla på rockband som lirar live.
Avicii kändes ju liksom fett anonym där han stod i sitt bås och vevade med armarna, medan In Flames och Volbeats sångare hela tiden pratade med publiken och hade kontakt. Just a thought. 
 
Och dessutom, om jag åker på festival någonsin igen så kommer jag bo i husvagn, det bestämde jag och Boo. Klarar fan inte av att bo i tält mer, jag mår både psykiskt och fysiskt dåligt av att försöka sova när det är sviiiinkallt och lerigt överallt runt omkring en och folk hela tiden snubblar in i ens tält och somliga snor saker och blabla. That life is not for me.
 
MEN kul var det i alla fall. Naturligtvis hände det otroligt mycket mer än det som jag skrivit om här men this will do for now. Nu är det dags att återvända till livet igen.
 
Ha det göttigt.
Puss