PEPPEN

 
 
OIIIIII!
Nu börjar peppen!

Om en timme kommer mina girls hit och då ska vi laga en flärdig nyårsmiddag tillsammans. Ett par timmar senare åker vi till festen - där det kommer vara över 60 pers. Åhh har väntat så länge på detta, är så hypead att jag tror jag blir tokig. Hoppar omkring och provar kläder och spelar luftgitarr och är alldeles vild. Fy fan vilken härlig känsla!
 
 
Och så har jag fancypancy-outfit för en gångs skull, mehe.
 
 
 
Känner ni peppen? 
 
 
Det här är förresten det sista inlägget jag kommer skriva i år. Vi ses på andra sidan!
 
GOTT NYTT ÅR MINA PALTAR♥
 
 
 

Tumblr: Boleslaw Biegas

 
 
 
Um okay.
 
Så jag sa ju att jag inte skulle tumbla några manliga konstnärer för jag ville representera de kvinnliga, men när jag surfade på tumbly idag så hittade jag världens knasigaste pics som jag måste posta ändå. Det är den polske konstnären Boleslaw Biegas (som iofs är död för länge sedan) och hans mardrömslika verk.
 
Karln tillhörde den surrealistiska skolan och målade more or less en massa ilskna kvinnomonster som käkar upp män. Och sånt gillar vi ju. Lol skoja. Men kolla bara.
 
 
 
 
Bara jag som typ sket ner mig av rädsla? This is like the creepiest stuff i've ever seen, även fast det är snyggt målat. Det kan få representera vad jag önskar skulle drabba alla våldtäktsmän i världen, seems about fair.
 
Tänk vad man kan hitta på tumbly alltså.
Herra
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är en plupp

 
 
 
Jäääää.
 
I och med att jag höll på med det där julkalenderståhejet ända fram till julafton så har jag ju i princip svarat på alla frågor angående det gångna året och behöver därmed inte göra någon årskrönika! Fucking yeees. Det är totally boring and lame och känns inte som att någon skulle ba wow omg tell me more.
 
Istället hänger jag här och drömmer om livet. Som jag nämnt ca en triljon gånger ska jag på en fet nyårsfest imorrn och det är jag rövpeppad på, håller på och provar kläder och smink och yrar omkring som en fjant - inte för att jag egentligen tycker det är nån stor grej att vara *nyårsfin* men för att det är kul att ändra utseende & stil framför spegeln (och för att jag ej missar en chans att dansa vilt till One Direction i samma veva).
 
 
 
PLUS ATT MAN KAN VARA NAKENNNN
 
 
Och avslutningsvis, på tal om ingenting: jag kollade igenom min porrmapp här på datorn och insåg att typ 75 % är bögporr lol (samlingen växte brutalt efter min hobbit-spree igår). Vet ej varför jag känner en sådan förtjusning för det. Det är samma sak när jag på fyllan brölar till mina stackars killkompisar att de ska hångla med varandra, it's like the hottest thing everrr. Kan liksom inte kontrollera mig.
 
Exciting times. 
Nu måste jag göra nånting av den här dagen. Kanske handla lite mat. Kanske dansa lite mer till 1D?
 
farväl ~
 
 
 
ps) vill tacka de 2 personer som lyckades klämma ur sig vad de tycker att jag ska skriva om i fortsättningen. i'll do what i can with that inspo ♥