Tuttrevolution

 
 
 
Bräk! 
 
Jag insåg att eftersom jag ständigt nosar omkring i tusentals olika tumblr-bloggar (bl.a. de där med tjusiga nakna män som pussas), så kunde jag lika gärna skapa ett konto själv och följa sidorna på riktigt. Så nu är jag medlem på Tumblr också.
I min jakt på fräna bloggar hittade jag då detta guld.
 
 
"Hey! I have that too!" står det på lappen för de som inte ser.
 
Det följde en rad kommentarer på detta, men jag printscreenade det jag fann viktigast.

YEAH! 
 
Så jävla sant. Det är en självklarhet att töser ska dölja tuttarna i exempelvis badhus och på stranden, medan män istället är expected att gå barbröstade. Till och med överviktiga män som har större bröst än kvinnorna! Vadfalls? Avskyr faktumet att något så naturligt som kvinnobröst blivit översexualiserat och typ superhypat.
 
Jag skrev ju på Facebook för ett tag sen att jag skulle vilja prova att gå barbröstad till och från duschen i min studentkorridor för att se om jag skulle våga, fick positivt respons och det är väl ingen big deal och blabla.
 
MEN! Jag har bara vågat göra det en gång. Varför? För att jag är livrädd för att någon ska få syn på mig och mina nakna tuttar och det får ju inte ske för de är ju SÅ HEMLIGA.
Ändå går killarna halvnakna all the time. När jag kom in i köket endast iförd en sidenmorgonrock en gång sa min manliga granne skämtsamt "Va? Springer du runt här naken?" medan han själv går runt i bara shorts allt som oftast.
 
Jag vill också vara frisläppt. Jag vill också gå med tuttarna fladdrande i vinden om jag vill det. But I can't. Den osynliga regeln trycker ner mig som en tusentonsvägande sten. Blä. Tacka fan för när det blir sommar och jag får åka till landet, då går jag runt topless hela tin och får jämnbruna tuttar i solen.

Följande bild är även relevant, tagen från Supersnippans Facebooksida.
 
 
 
"A confident girl does whatever the FUCK she wants" <3
 
Där är det igen. EN SJÄLVSÄKER KVINNA HÅLLER INTE PÅ OCH VISAR TUTTARNA OCH HAR SIG. Fan är det för skit? Alla ska få visa tuttarna hur mycket de vill så länge det är på ens egen villkor och man känner för att göra det. Precis som att man inte behöver visa tuttarna om man inte vill det. Tjejens bild är så jävla cool.

Så, ja. Hatar att andra, förslagsvis män, ska bestämma vad man får visa och inte. I samband med allt detta började jag följa bloggen Tuttrevolution om just kvinnans rätt att få visa sina bröst var hon vill utan att bli dömd. Bra blogg med coola bilder, check it out vetja!

Så det var la det. Nu måste jag turbocykla iväg på mitt första skolinformatörsmöte i RFSU Uppsalas lokal! YAY!

Pusshej
 

Kommentera här: